Cara Sederhana lan Efektif kanggo Kurangi Lemak ing Pasuryan

Aja Kangen

Omah Kesehatan Kamping Kamping oi-Shivangi Karn Dening Shivangi Karn tanggal 3 November 2020

Nyuda bobot iku tantangan, utamane saka area awak tartamtu kayata praupan. Akumulasi lemak ing area pasuryan luwih katon sing bisa nyebabake pasuryan sing luwih gedhe, bengkak, bunder, lemel lan luwih lengkap.

carane nggawe payudara longgar kenceng



Tips Sederhana lan Efektif kanggo Ilang Lemak rai

Olahraga rai mbantu gerakan udakara 50 otot rai, sing arang digunakake dibandhingake karo otot bagean liyane. Latihan kasebut ningkatake sirkulasi getih menyang macem-macem area pasuryan lan menehi nutrisi penting, sing bisa mbantu kulit sehat lan cerah.



Kajaba iku, latihan rai ngiyatake lan ngencengi otot rai lan nyegah timbulé kisut. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug sawetara tips sing gampang lan efektif kanggo ngilangi lemak ing rai. Coba delengen.

Array

1. Latihan rai iku penting

Latihan rai akeh nyumbang kanggo ngencengi lan nyuda otot rai lan menehi rahang dipahat sing sampurna. Panaliten pilot ngandhakake manawa latihan seminggu utawa yoga rai 20 minggu bisa nyegarkan rai tuwa lan ningkatake tampilan kulit kanthi ningkatake rasa pasuryan tengah lan ngisor. [1]



Array

2. Tetep hidrasi

Tambah hidrasi bisa nyebabake nyuda lemak kanthi nyuda asupan panganan lan nambah lipolisis (pembakaran lemak). Ngombe banyu setengah jam sadurunge mangan cenderung nyuda napsu. Uga, banyu sementara nambah metabolisme awak sing nyebabake nambah kobongan kalori. Faktor kasebut mbantu ngobong lemak lan bisa nyebabake ngilangi lemak rai. [loro]

Array

3. Aja rokok lan alkohol

Ngombe alkohol sing berlebihan bisa uga nyebabake retensi banyu ing awak, utamane ing area wajah lan nggawe pasuryan katon bengkak lan kembung. Panaliten nuduhake yen ngombe luwih saka pitung kaping seminggu bisa nambah risiko obesitas lan nambah bobot awak. Iki biasane ditemokake ing ngombe bir. [3]

Array

4. Watesake karbohidrat olahan

Karbohidrat olahan kayata glepung putih, beras putih, pasta lan permen langsung digandhengake karo risiko obesitas lan kabotan. Karbohidrat iki sithik serat lan nutrisi penting. Iki nggawe gampang dicerna dening awak, nyebabake lonjakan glukosa ing awak. Tingkat glukosa sing dhuwur disebabake amarga ana inflamasi, sing uga nyebabake bengkak ing rai. Konsumsi karbohidrat olahan sing akeh banget uga nyebabake penylametan banyu ing awak. [4]



Array

5. Praktek olahraga kardio

Olahraga kardio efektif banget kanggo nyuda massa lemak. Latihan kasebut ningkatake oksidasi lemak, luwih-luwih nalika esuk. Olahraga kardio nambah rasa nyuda jantung lan ningkatake pembakaran kalori saben menit olahraga. Mula, olahraga kardio kayata mlayu, renang, muter lan mlaku kanthi cepet bisa nyuda lemak rai sing luwih gedhe.

Array

6. Aja kakehan uyah

Uyah sing berlebihan nyebabake awak nahan luwih akeh banyu, mula nambah bobote awak kanthi sawetara kilogram. Iki bisa uga nyebabake ilusi lemak rai sing gedhe banget nalika banyu ditahan ing wilayah pasuryan. Nanging, yen konsumsi sodium liwat sumber panganan kayata panganan cepet dikurangi, bagean awak mula sithik. [5]

paket rambut krasan kanggo rambut garing
Array

7. Jaga wektu turu

Turu sing ora nyukupi ngganggu siklus sirkadian, nyuda metabolisme lan nambah nafsu makan. Iki nyebabake panganan hogging sing durung suwe nyebabake kenaikan asupan kalori. Ngramut wektu turu sing tepat bisa mbantu nambah metabolisme lan ngobong kalori ekstra saka kabeh area awak, kalebu rai.

Array

FAQ Umum

1. Kepiye bisa ngilangi lemak rai sajrone seminggu?

Cara sing paling efektif kanggo ngilangi lemak pasuryan sajrone seminggu yaiku kanthi miwiti kegiyatan fisik kayata olahraga rai, olahraga kardio utawa olahraga liyane kayata aerobik, nari utawa nglangi. Dheweke mbantu ngobong kalori kanthi luwih cepet lan menehi rahang chiselled sing sampurna.

2. Apa sampeyan bisa ngilangi lemak pasuryan genetik?

Genetika bisa nyumbang kanggo lemak pasuryan, nanging sampeyan uga bisa ilang kaya cara ngilangi lemak ing bagean awak liyane. Fokus karo latihan rai kayata ngencengi lambe lan tahan udakara 10-12 detik lan baleni proses kasebut sajrone 10-15 menit.

3. Apa sebabé sebutan lemu rai?

Sawetara faktor sing bisa nyebabake lemak rai kayata genetika, pola makan sing kurang, kurang olahraga lan gaya urip sing ora aktif.