Pooja Banerjee Aka Nivedita Basu Menehi Piwulang Fashion Cara Kuku Saree Katon Gayane

Aja Kangen

Ngarep Pantun Lemari klambi Bollywood Lemari Bollywood Aayushi Adhaulia Miturut Aayushi adhaulia | tanggal 18 September 2020

Pooja Banerjee Ing Cetak Sarees

Yen sampeyan minangka pamiarso biasa ing acara top Star Plus Kasautii Zindagii Kay 2 sampeyan mesthi bakal dadi Nivedita Basu kipas angin Pooja Banerjee , sing main peran Nivi ing serial kasebut, ora nate gagal narik perhatian para pamirsa kanthi tampilan saree. Ora mung saree sing apik, nanging uga cara nggawe gaya rambut, nanging uga menehi inspirasi lan cathetan sing apik.



lenga klapa kanggo rambut rontog

Bubar, Pooja njupuk feed Instagram kanggo nuduhake tampilan saka episode pungkasan. Klambi nganggo saree sing dicithak biru lan abang, diva katon apik banget. Dadi, ayo dideleng loro saree dheweke lan dekode.



Pooja Banerjee Ing Saree Cetak Abang

Pooja Banerjee Ing Saree Cetak Abang

Pooja Banerjee dihiasi nganggo saree kanthi warna putih saka Joypur Fashions, sing ditandhesake karo cetakan abang lan biru. Gaya karo Pallavi Srivastava, aktris kasebut nutupi paline saree kanthi lipit minimalis lan gabung karo blus ireng kerah tanpa lengan. Dheweke ndeleng penampilan nganggo anting-anting perak saka Oshri dening Amita, kalung saka koleksi Heer, gelang, lan cincin nada perak. Pooja ngeculake tresses kriting sisih sing disorot lan ngeculake tampilan kanthi kontur cilik sing ditandhani bindi ireng cilik, alis, mripat kohled, lan lambe abang.



grafik diet sing tepat kanggo bobot mundhut

Pooja Banerjee Ing Saree Cetak Biru

Pooja Banerjee Ing Saree Cetak Biru

Pooja Banerjee nganggo saree biru saka label Cemaya, sing ditonjolake kanthi pola bentuk oval sing rumit. Dheweke nyelehake pallu lancip saka dheweke saree ing gulu kanthi gaya lan gabung karo saree karo blus putih polos. Dewa munggah saka tampilane kanthi anting-anting, gelang, lan cincin kanthi watu emas kanthi nada emas. Pooja narik tresses menyang buntut kuda sing dhuwur lan mbungkus rai nganggo bindi biru, alis sing diiseni, mripat kohled, eyeliner wing, bayangan mripat biru, pipi pipi sing jambon, lan shade lambe sing jambon.

Dadi, apa pendapat sampeyan babagan tampilan saree Pooja Banerjee iki? Ayo ngerti babagan bagean komentar.



Kiridit Pic: Pooja Banerjee