Deepika Padukone minangka desi diva utama

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (@shaleenanathani) ing Nov 12, 2017 jam 8:07 PST




Ing Rimple & Harpreet Narula

Sing nggumunake âÂÂ??¤ï¸ÂÂ??âÂÂ??¤ï¸ÂÂ??âÂ??¤ï¸ÂÂ?? @deepikapadukone dina iki kanggo #padmavatipromotions nganggo anting @rimple_harpreet_narula @tanishqjewellery dandanan lan rambut @danielbauermakeupandhair



Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (leshaleenanathani) tanggal 15 Nov 2017 jam 1:05 PST


Ing Anamika Khanna

Ratu P ðcirc;Â??ÂÂ??ÂÂ??ðcirc;Â??ÂÂ??ÂÂ?? @deepikapadukone dina iki kanggo #biggbossseason11 nganggo @anamikakhanna.in perhiasan @tanishqjewellery rambut lan dandanan @danielbauermakeupandhair dibantu dening @anjalichauhan16 @khushh89



Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (@shaleenanathani) ing Nov 18, 2017 ing 6:02 am PST


In Sailesh Singhania

â Â??¤ï¸ÂÂ??âÂÂ??¤ï¸ÂÂ??âÂÂ??¤ï¸ÂÂ?? @deepikapadukone today for The Social Sumit Awards wearing saree @s_singhanias jewellery @tanishqjewellery hair and makeup @danielbauermakeupandhair assisted by @anjalichauhan16 #padmavatipromotions

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (leshaleenanathani) ing Nov 19, 2017 ing 8:45 am PST



grafik diet kanggo njaluk slim ing 1 sasi

Ing Abu Jani Sandeep Khosla

ðcirc; Â ?? ÂÂ ?? ÂÂ ?? ðcirc; Â ?? ÂÂ ?? ÂÂ ?? ðcirc; Â ?? ÂÂ ?? ÂÂ ?? #deepikapadukone nganggo dandanan apik @abujanisandeepkhosla ing rambut @sandhyashekar @yiannitsapatori dibantu dening @anjalichauhan16

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (leshaleenanathani) ing Nov 24, 2017 ing 21:42 PST


Nalika dheweke duwe rasukan Sabyasachi lan anting-anting Amrapli sing apik banget.
Deepika PadukoneNalika sirah-kanggo-jempol Sabyasachi katon iki kakehan kanggo nangani.
Deepika PadukoneNalika kombo pout sari-abang putih iki minangka rasukan sing sampurna kanggo perayaan Diwali.
Deepika PadukoneNalika kombinasi abang lan emas iki katon kelas AF ing Ratu Padmavati.
Deepika PadukoneWektu dheweke ngganti blus tradisional karo nomer tipis saka Raw Mango kanggo cocog karo sari kembange.
Deepika PadukoneSaben-saben dheweke nganggo sari Sabyasachi, dheweke nggawe ati kita swoon.

| Spring is Here? @deepikapadukone nganggo perhiasan favorit kita @sabyasachiofficial @sabyasachimukherjee @jaipurgems @jimsaheb rambut lan dandanan @namratasoni

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (shaleenanathani) tanggal 23 Mar 2017 jam 7:19 am PDT



Rohit Bal sari iki mung sampurna banget.

Patung 'The Statuesque' lan 'curren' @deepikapadukone nganggo anting @rohitbal_ @maheshnotandas rings @johri_by_amaze_jewels rambut lan dandanan @namratasoni dibantu @paisnehal @anjalichauhan16 â & # x20AC; & # x2122;

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (shaleenanathani) ing Nov 24, 2016 jam 10:48 PST



Nalika dheweke wani mbukak kandel lan infused dheweke tampilan India karo glamor peteng.

Punika rawuh jawdropper nyata ðcirc; Â?? Â??¥ðcirc; Â??   Â??¥ðcirc; Â?? Â  Â??¥ @deepikapadukone in @sabyasachiofficial ring @esta hair and makeup by the super handsome @danielbauermakeupandhair

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (shaleenanathani) tanggal 28 Agustus 2016 jam 8:50 PDT



Wektu nalika dheweke masangake gamelan Anamika Khanna sing monoton karo pout abang sing prasaja.

Nganggo @anamikakhanna sing apik banget kanggo. #indiatodayunforgetables . Rambut lan dandanan @danielbauermakeupandhair shoes @louboutinworld @deepikapadukone

film romantis paling ayu

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (leshaleenanathani) tanggal 10 Agustus 2016 jam 12:35 PDT



Wektu nalika dheweke nggawe keseimbangan sing sampurna antarane abang lan emas.

Iifa 2016 #performance in @sabyasachiofficial jewellery @minerali_store @aquamarine_jewellery earrings @colorboxjewellery @rahejavarun hair and makeup @danielbauermakeupandhair â Â??

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (shaleenanathani) tanggal 2 Jul 2016 jam 12:12 PDT



Wektu dheweke glistened ing gamelan Sabyasachi iki.

IIFA 2016. Diilhami dening pejuang banteng Spanyol rok Godet kanthi jubah @sabyasachimukherjee @sabyasachiofficial kalung lan anting-anting @tanishqjewellery rings @anmoljewellers rambut lan dandanan dening FABBB @danielbauermakeupandhair awak sing sampurna @farhandhalla @deepikapadukone â    Â??Â??&cedcurÂÂ;Â??Â?? ¤ï¸Â Â??â Â??

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (shaleenanathani) tanggal 25 Juni 2016 jam 13:44 PDT



Wektu iki nalika gaya rambut dheweke nggumunake kaya klambine.

Hairinspirationsðcirc; ÂÂÂÂÂ Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â ?? @abujanisandeepkhosla @sandeepkhosla @georgiougabriel @ anilc68

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (leshaleenanathani) tanggal 2 Feb 2016 jam 8:20 PST



Nalika dheweke nggawe dandanan sing sederhana lan supaya rasukane bisa ngomong.

Bengi iki ing acara polisi Umang Mumbai ing kalung #anamikakhanna @estaa__ @dipublicrelations @ anilc68 rambut @georgiougabriel @deepikapadukone @paisnehal @ ruchita.d

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (shaleenanathani) ing Jan 19, 2016 ing 8:15 am PST



Rasukan Varun Bahl iki minangka #wardrobegoals.

Penghargaan Mirchi ing Amritsar #bajiraomastanipromotions #amritsar ing @varunbahlcouture @varun_bahl anting @curiocottagejewelry rambut lan dandanan â & # x20AC; & # x2122; @danielbauermakeupandhair lan ora tanpa lil snail @paisnehal & # x20AC; & # x2122; @deepikapadukone

kondisioner kanggo rambut ing ngarep

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (shaleenanathani) tanggal 11 Desember 2015 jam 7:24 PST



Dheweke menehi kita low-mudhun ing carane rock saris karo capes.

Comedynightswithkapil #bajiraomastani #promtions in @payalsinghal earrings @outhousejewellery available @minerali_store ring @paisnehal

Kiriman sing dituduhake dening Shaleena Nathani (leshaleenanathani) tanggal 9 Desember 2015 jam 6:36 PST