Apa Hopper bakal bali kanggo 'Stranger Things 4'? David Harbour Speaks Out

majalah lan ngakoni yen dheweke ora ngerti apa sing bakal ditindakake ing masa depan kanggo karaktere, dheweke duwe iman manawa pangripta acara kasebut-Matt lan Ross Duffer (aka Duffer Brothers) duwe apa-apa.

Aku pengin sing paling apik kanggo nuduhake ana prakara apa, ngandika. Lan babagan keterlibatanku, aku seneng karo pertunjukan kasebut, nanging kita kudu ndeleng apa sing bakal kelakon. Aku ora ngerti tenan. Duffers, aku percaya, duwe rencana, nanging kita kudu ndeleng apa sing ana ing pikirane.



Mangsa telu saka Stranger Things rampung ing cliffhanger utama. Episode rampung karo Kepala Hopper ngadhepi Rusia ing laboratorium ing ngisor Starcourt Mall. Masalahe? Laboratorium njeblug, ninggalake Joyce (Winona Ryder) lan Eleven (Millie Bobby Brown) kanggo pitakonan nasib Hopper.



Nalika kita Originally nganggep sing iku goner a, kridit pungkasan ngandika liya. Pranyata, Rusia nyekel sandera Amerika ing pangkalan militer ing Kamchatka, Rusia. Sanajan kita ora ngerti yen wong kasebut Hopper, reaksi Harbour nuduhake manawa ana liyane sing bakal teka.

Aku seneng banget nindakake acara, lan aku ana tapestry sugih kanggo tarik saka kabeh karakter, kang ditambahake.



Gerakan sampeyan, Duffer Brothers. Barang Asing 3 saiki streaming ing Netflix.

RELATED: Millie Bobby Brown Nerangake Apa Pancen Kaya ing Set saka 'Stranger Things'