'Kepengin: Diculik ing Pandangan' Apa Podcast Kejahatan Bener Sampeyan

wis sensation kobong alon, miturut direktur sawijining, Skye Borgman. Pancen, crita babagan bocah umur 12 taun sing jenenge Jan Broberg, sing diculik saka omahe ing kutha cilik Idaho ing taun 1974 dening pepadhamu sing dipercaya lan kanca kulawarga sing cedhak, duwe perkara sing bakal nggawe penonton sing paling katon. . Kaya doc populer liyane saiki (ahem, Raja Macan ), crita dadi wilder lan liyane sing ora dikarepke ing saben giliran, karo urusan extramarital, cara therapy dipercaya, recanted panyokro bowo menyang FBI lan rekaman tape saka alien angkasa kabeh bagéan saka campuran. Ing taun wiwit debut ing Netflix, crita kasebut nyebabake rasa nesu, humor lan, sing paling penting, ora percaya kepiye wong tuwa Jan nindakake kabeh sing salah.

Lan saiki, ing crita sing njupuk nanging ngenteni, ana liyane kanggo tingkat anyar, ana podcast sing mentas diluncurake kanthi rincian anyar sing nggegirisi babagan penculikan kasebut. nepangaken Kepengin pinter h: Diculik ing Plain Sight . Kita ngomong karo Borgman berbasis L.A., sing dadi tuan rumah podcast karo Patrick Hinds. Dheweke dished rereget ing gripping anyar ngrungokake, plus nerangake apa kita kasengsem ing Panggonan pisanan.



gegandhengan : 9 Buku Anyar Babagan Los Angeles kanggo Nggawe Sampeyan Jatuh Cinta karo Kutha Maneh



carane ngilangi kukul kanthi alami

Apa aku kudu nonton doc Netflix dhisik, utawa aku bisa seneng podcast dhewe?

Sing nyenengake babagan podcast kasebut yaiku co-host Hinds minangka ahli kejahatan sing sejatine, nul babagan kasus sing menarik kanggo seri podcast. Dadi semangate, uga ringkesan singkat babagan acara-acara utama, nggawe ngrungokake lan bisa dingerteni sanajan sampeyan durung ndeleng doc. Nanging pembuat film Borgman nyaranake nonton seri kasebut dhisik, yen sampeyan bisa. Sawise nonton film sing bakal teka adoh karo raos bab iku, lan yen sampeyan ngrungokake podcast sakwise, kita alamat akeh sing raos, dheweke nerangake.

kucing angkara bener Top Knot Film

APA ANYAR PODCAST DIBANDINGake karo kabeh sing dicethakaké ana ing film NETFLIX?

Supaya doc mili kanggo Gamelan 90 menit, Borgman lan editors kudu ninggalake kathah ing lantai kamar nglereni, kalebu swara saka garwane abductor, Gail; trip kang njupuk kanggo Meksiko kanggo nganggo cah wadon sethitik sadurunge kidnapping Jan; kutipan saka novel kang, maca banter dening incredulous Jan, saiki 56; lan ahli ing penyalahgunaan seksual anak sing nawakake kaweruh narik menyang motif kang.

Kajaba iku, podcast nyakup reaksi umum babagan film Netflix. Kita ngomong karo Jan setahun sawise premiere Netflix babagan carane ngganti uripe, Borgman ngandhani. Film sing metu iku angel kanggo dheweke. Wong tuwane entuk akeh reaksi ing media sosial lan ora ngarep-arep bakal dadi sengit kaya saiki.



Ing tembung liyane? Podcast wis dadi akeh teh anyar kanggo kuthah.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Kiriman sing dituduhake dening Erik Rivera | Pelawak | Host (@erikriveracomedy) ing Feb 21, 2019 ing 1:54pm PST

Napa crita sing nggegirisi (lan banget ngganggu) iki populer banget karo pamirsa?

Wong kasengsem amarga bisa ngrasakake awake dhewe, ujare Borgman. Dheweke bisa nonton iki lan mikir, 'Paling ora ana kedadeyan kaya iki ing aku - bisa uga uripku ora ala.' Jan Broberg Felt, saiki dadi ibu sing sukses ing karir akting (dheweke wis dadi Everwood lan Pikiran Kriminal ) seneng banget kanggo nuduhake critane supaya bisa nyinau masyarakat babagan carane predator ora mung ngurus korban nanging uga kulawarga korban. Ya, taun 70-an minangka wektu sing edan, nanging cara pelaku entuk akses - mikirake Larry Nassar, Michael Jackson - nuduhake yen cara dandan kedadeyan padha saiki. Wong-wong sing dadi korban penyalah gunaan kaya ngono isih ana.



Kang ndadekke kita pitakonan liyane: Yagene wanita utamané kasengsem ing angkara bener?

Aku wis ngomong karo akeh wanita, lan aku mikir, mesthine, kita luwih mikir babagan safety. Nalika mlaku menyang mobil, kita mikir, 'Endi kunciku? Apa sing ana ing kursi mburi?’ Wong lanang ora mikir babagan iki saben dina, lan kita mesthi pengin ngerti sabisane lan apa sing kudu diwaspadai. Aku mikir pramila wanita minangka persentase sing luwih gedhe saka nonton lan pamireng kejahatan sing sejati, ujare Borgman.

Jujur? Dheweke bisa uga duwe titik. Kita lagi babar blas kepengin banget karo Kepengin pinter h: Diculik ing Plain Sight . Rungokno...yen wani.

RELATED : The 12 Best True-Crime Docs, saka 'The Mind of Aaron Hernandez' kanggo 'The Confession Killer'