Priksa Putri Super Muda Anne & Pangeran Charles ing Foto Instagram Iki

karo jero, sajarah romantis, uga ninggalake intim, cathetan handwritten ing coffin Adipati.

Kita ngirim pikirane menyang kulawargane sajrone wektu sing angel iki.



Tetep dianyari saben crita kraton sing rusak kanthi lengganan kene .



RELATED: Roundup Royal News: Tiwas Pangeran Philip, Tanggapan Kulawarga Kerajaan & Liyane