4 Obat Kanggo Mbusak Lilin Saka Sandhangan

Aja Kangen

Omah Ngarep n kebon Dandan Dandan oi-Denise dening Denise baptiste | Diterbitake: Sabtu, 15 Maret 2014, 3:19 [IST]

Cahya lilin nggawe swasana romantis. Sedhot anggur. Musik alus. Wadhuh, lilin, lilin mudhun menyang klambi utawa ing meja meja makan lan sampeyan kira pungkasane jagad. Lilin lilin kala-kala angel dicopot, amarga ana noda noda sing luwih angel dicopot.

CARA GAMPANG NGANGGO GREASE saka klambi!



carane mbusak blackheads saka irung obat ngarep

Nanging, yen sampeyan ngilangi lilin sanalika dicopot ing sandhangan sampeyan, ana kemungkinan sampeyan bisa nyopot lilin kanthi sawetara obat ing omah iki. Mangkene sawetara cara paling apik kanggo mbusak rereget lilin sing ala saka sandhangan sampeyan.



4 Obat Kanggo Mbusak Lilin Saka Sandhangan

Obat kanggo mbusak lilin saka sandhangan



Kulit Pisang

Gosok kulit pisang ing rereged. Ing sisih njero kulit gedhang kudu disapu nganggo gerakan bunder ing rereged lilin. Nalika nyapu reregetan, delengen lilin sing dicelup. Obat ngarep kanggo mbusak lilin saka sandhangan mung migunani nalika lilin panas ing kain kasebut.

Wesi Sampeyan



Iki minangka cara umum kanggo mbusak lilin saka sandhangan. Sampeyan mung kudu nyelehake seprei utawa loro andhuk kertas ing papan setrika. Saiki wesi kain ing andhuk lan waca bekas lilin ing andhuk. Cara paling apik lan aman kanggo nyopot lilin saka sandhangan.

grafik diet imbang kanggo dicekel bocah

TIP LADIES: Cara Mbusak Noda Darah Saka Sandhangan

Beku Kain

Pembekuan kain kanggo nggawe lilin minangka obat liya sing kudu dicoba. Pembekuan kain ing sangisoré 5 derajat celsius lan yen lilin iku angel, copot nganggo piso.

Minyak Sayuran

Titik lilin lilin sing wis atos bisa dicopot kanthi gampang kanthi bantuan minyak sayur. Sepotong minyak sayur sing direndhem ing noda bisa migunani kanggo ngilangi noda lilin saka sandhangan.

Iki minangka sawetara cara supaya sampeyan bisa mbusak reregetan lilin saka sandhangan.