10 Ritual Pacaran Paling Apik ing saindenging jagad

Aja Kangen

Ngarep Insync Pencet Pulsa oi-Syeda Farah Dening Syeda Farah Noor tanggal 6 April 2017

Ana pirang-pirang perkara sing nyoba nyoba wong, nalika pacangan. Nanging apa sampeyan ngerti manawa ana akeh praktik aneh sing ditindakake wong ing saindenging jagad nalika nggawe katresnan?

Kita, ing Boldsky, teka ing kene kanggo menehi terang babagan sawetara perkara sing paling apik sing ditututi lan dipraktekke wong ing saindenging jagad nalika nggawe katresnan.



Uga Waca: Pangowahan sing Bisa Dideleng Ing Dodo Nalika Nggawe Pacar



Priksa prekara-prekara sing paling apik banget, nanging njijiki, sing bakal diwaca, babagan macem-macem ritual sing ditindakake masarakat ing saindenging jagad sajrone pacangan.

Array

Semen Ngombe!

Iki minangka salah sawijining praktik aneh sing ditindakake dening suku Sambian, ing ngendi bocah-bocah lanang lan wadon enom dipeksa ngombe mani. Praktek iki ditindakake ing New Guinea, ing endi mani prajurit pahlawan sing paling kuat diwenehake kanggo bocah lanang lan wadon. Kajaba laku aneh iki, dheweke uga kudu tindikan awak.



Array

Bocah-Bocah-Bocah Suku Iki Ketemu Seks wiwit Umur 6 taun!

Ora apa-apa yen bocah-bocah wadon Suku Trobriander saka Papua, New Guinea, aktif seksual wiwit umur enem taun lan kanggo bocah lanang, diarani 10-12 taun!

Array

Wanita Suku Mangaia Nresnani Wong Enom ...

Mangaia, minangka pulau cilik ing Samodra Pasifik Selatan, ing ngendi bocah lanang umur 13 taun aktif kanthi seksual karo wanita sing wis tuwa sing mulang babagan keruwetan katresnan! Menarik, bener?

Array

Wanita Panganan Apel Rempah-rempah Kanggo Sing Cocog!

Ing bagean deso ing Austria, para wanita nari sajrone ritual kasebut lan nyelehake irisan apel ing ngisor ketiak! Wanita kasebut banjur nawakake kanggo wong lanang sing dipilih lan mangan potongan apel rempah-rempah ketiak iki minangka tandha ditampa! Muga-muga praktik iki rampung !!



Array

Pondok Katresnan Dibangun Kanggo Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Cahya Kanggo Nggawe Cinta!

Konsep iki katon apik banget, ing endi para pinituwa Suku Kreung ing Kamboja nggawe gubuk katresnan kanggo para putrine lan dheweke diidini turu karo pria apa wae nganti bisa nemokake pasangan sing cocog!

Array

Pria Nganggo Lanang Bocah Enom Minangka Kekasih Ing Yunani Kuno!

Ing Yunani Kuno, diarani manawa para pria nganggep bocah lanang sing luwih enom dadi kekasihe. Miturut sejarah kasebut, dikandhani manawa identitas seksual wong gumantung marang penetrator aktif lan sapa sing nembus. Uga diarani manawa penetrator aktif diarani duwe status sosial sing luwih dhuwur yen dibandhingake karo sing terakhir!

Uga Waca: Edan! Boneka Nggawe Cinta Kaya Kulawarga Ing kene!

Array

Polyandry Ana Hukum ing kene!

Sawetara suku Nepal ing Himalaya nindakake poliandri. Ing praktik iki, para sadulur nuduhake wanita siji. Iki rampung, saengga ana bocah sing kurang kanggo lahan pertanian sing winates.

Array

Para garwa dicolong ing upacara iki!

Ing Suku Wodaabe saka Niger ing Afrika Kulon, bocah-bocah wis nikah nalika isih cilik. Wong-wong saka suku iki nganggo dandanan lan kostum kanggo ndhelikake identitase lan dheweke nyoba nyolong garwane liyane. Yen sukses ngapusi wong liya, uni kasebut bakal diakoni.

Array

Onani Umum Kabeh Kasedhiya ing Mesir Kuno!

Wong Mesir Kuno kepengin banget karo masturbasi. Dheweke percaya manawa surut lan aliran Kali Nil minangka kreasi Ejakulasi saka Gusti Allah dhewe! Mula, dheweke bakal sacara umum ejakulasi ing kali kasebut kanggo njamin kasugihan panen kasebut.

Apa sampeyan ngerti babagan praktik aneh liyane? Banjur bareng karo kita ing bagean komentar ing ngisor iki.