Viola Davis Nyedhiyakake Apa sing Paling Dikarepake Babagan 'Cara Nyingkiri Pembunuhan'

-kampanye ngurmati wanita sing tanpa pamrih menehi wektu kanggo ngladeni komunitase. Sajrone wawancara, Davis mbukak babagan final seri pungkasan acara kasebut (sing ditayangake ing Mei) lan kaya apa main peran Annalize Keating.

Aku ketemu aku ing Annalize Keating, liwat muter karakter sing cacat, tumoto lan rumit-nanging tansah unapologetically dhéwé, ngandika Davis. Sanajan dheweke wis wig mati utawa ora dandanan ing, dheweke tetep merata kuwat, seksual lan outspoken. Aku mikir mesthi ana sing bisa disinaoni saka wong sing ora ngapura awake dhewe. Iku bab saestu ayu lan khusus, lan ana bab muter Annalize sing main peran pivotal ing kula ngerti lan nrima aku luwih rumiyin.



Ninggalake castmates dheweke uga bakal dadi tantangan kanggo First Ladies lintang. Aku bakal kantun peran sing, mesthi, dheweke terus. Aku bakal kangen karakter lan aktor paling kabeh. Nanging kaya pamit apa wae, aku ndeleng maneh kanthi apresiasi sing anyar. Aku aran kaya kita ninggalake konco crita kandel ngendi everyone wis lenggahan ing meja, lan aku bangga banget.



Lan nalika kita bakal kantun Annalise, kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng apa sabanjuré kanggo Davis.

RELATED : Viola Davis Nuduhake Rutinitas Perawatan Kulit & Nyedhiyakake Cara Nggawe 'Hidrasi Ekstra'