Ugadi 2020: Resep Manis Cepet lan Cepet sing Sampeyan Bisa Siapake Dina Iki

Aja Kangen

Ngarep Juru masak Waos manis Manisan India Manisan India oi-Sowmya Shekar Dening Sowmya Shekar tanggal 11 Maret 2020

Ugadi 2020: Resep Manis sing luar biasa sing bisa disiyapake ing Dina Iki

Ugadi minangka festival sing nyenengake banget. Ugadi minangka wiwitan taun anyar, amarga dadi festival pertama kanggo kabeh umat Hindu.



Ugadi uga festival, ing kana kabeh kulawarga lan kulawarga kumpul kanggo ngrayakake festival kasebut. Ing dina festival, masarakat dekorasi omah nganggo godhong pelem.



Sampeyan kudu kabeh tuku lan nganggo klambi anyar ing festival Ugadi lan nyambut taun anyar kanthi rasa seneng lan seneng.

Uga Waca: Resep Snack Ugadi Gampang



Ing dina khusus iki, kanggo nggawe festival luwih warna lan enak, sampeyan bisa nyiyapake resep resep sing paling apik kanggo Ugadi.

Sawetara resep manis sing penting sing bisa disiyapake kanggo Ugadi yaiku obbattu, jamun lan shavige payasam.

Dadi, ana sawetara resep manis sing enak sing bisa sampeyan siyap kanggo Ugadi. Coba delengen.



Array

Obbattu:

Ing dina Ugadi, nyiyapake obbattu iku kudu ditindakake. Amarga iki minangka panganan legi tradisional, saben omah sing ngrayakake Ugadi kudu nyiyapake obbattu. Dadi, waca ngerti babagan cara nyiyapake sajian manis sing apik kanggo Ugadi.

perawatan ayurveda kanggo rambut rontog lan regrowth

Kanggo Resep Klik ing kene

Array

Kelapa Barfi (Kobari Mettai):

Iki minangka salah sawijining sajian manis sing apik sing kudu sampeyan siyap. Resep barfi klapa iku gampang digawe lan sampeyan bisa dadi sesajen kanggo dewa. Priksa cara nyiyapake resep manis sing enak kanggo Ugadi.

Kanggo Resep Klik ing kene

Array

Kajjaya:

Kajjaya utawa ariselu uga resep resep tradisional sing bisa disiyapake kanggo Ugadi. Resep manis iki bisa disimpen rong nganti telung dina. Kajjaya alus lan gampang dilebur ing cangkem. Priksa cara nyiyapake kajjaya kanggo Ugadi.

Kanggo Resep Klik ing kene

Array

Rasmalai:

Rasmalai minangka panganan cuci mulut sing enak banget sing digawe saka produk susu. Siapke resep manis sing apik kanggo Ugadi kanggo ngrasakake kabecikan ing festival iki.

Array

Jamun:

Hmmmm, gulab jamun .. jeneng kasebut sejatine ujar. Kabeh wong seneng ngrasakake resep manis sing enak iki. Dadi, kanggo festival ugadi iki, aja nggawa campuran jamun utawa adonan saka pasar, luwih becik nyiyapake adonan adonan ing omah. Waca kanggo ngerti carane nyiyapake resep gulab jamun sing gampang.

Kanggo Resep Klik ing kene

Array

Shavige Payasam:

Sajrone festival apa wae, payasam shavige nduweni wigati dhewe-dhewe. Nalika lungguh duwe panganan sing enak, payasam shavige minangka sing pertama disedhiyakake ing piring.

Kanggo Resep Klik ing kene

Array

Makanan Mangga:

Saben taun sajrone festival Ugadi, mangga akeh kasedhiya ing pasar. Dadi, sampeyan bisa nyiyapake manisan sing paling apik kanthi nggunakake woh-wohan sing kuning - mangga. Coba delengen.

Kanggo Resep Klik ing kene

wangun awak sampurna saka cah wadon
Array

Mysore Pak:

Kaya jenenge, pak manis manis banget misuwur ing Karnataka. Umume, kita cenderung tuku manis iki saka pasar, nanging kanggo Ugadi iki, coba nyiyapake resep pak mysore sing enak iki ing omah.

Kanggo Resep Klik ing kene