Seri Dokumen Iki Mung Tekan 10 Ndhuwur ing Netflix (& Bakal Nggawe Sampeyan Keluwen)

.

Ing sinopsis resmi Netflix, padha ngomong: Saka Gumbo kanggo pitik goreng, lelampahan kuliner kita mbentang saka Afrika kanggo enslavement, kanggo Harlem Renaissance, nganti saiki kita; kita ngrameke wani, seni, lan resourcefulness saka wong Afrika-Amerika. Iki ora mung crita Afrika-Amerika; iku crita Amerika.



Kita mesthi ora sabar ngenteni acara Netflix anyar iki.



Pengin acara lan film paling apik ing Netflix dikirim langsung menyang kothak mlebu? Klik kene.

RELATED: 20 Acara Masakan Paling Apik ing Netflix Saiki, saka 'Menu Juta Pound' nganti 'Waffles + Mochi'