Sara Ali Khan Nggawe Regal Ethereal Katon Nalika Dheweke Nggawe Muse Kanggo Koleksi Nooraniyat Manish Malhotra

Aja Kangen

Ngarep Pantun Lemari klambi Bollywood Lemari Bollywood Aayushi Adhaulia Miturut Aayushi adhaulia | tanggal 17 Maret 2021

Regal Ethereal Regal Sara Ali Khan Katon

Bubar, aktris Bollywood Sara Ali Khan main muse kanggo koleksi terbaru desainer ace Manish Malhotra kanthi irah-irahan Nooraniyat 2021. Desainer kasebut nampilake koleksi sing apik banget liwat film mode ing ngendi aktris Sara bisa ditampilake kanthi semangat ing jumlah etnis sing apik nalika dheweke mlaku-mlaku mubeng Istana Leela ing Jaipur. Dheweke nampilake macem-macem gamelan bordir kanthi warna krem, ireng, abang, ireng, perak, pink jambon, coklat, lan liya-liyane. Ing saben klambi, Sara katon kaya panganten eksotis nalika dheweke narik kawigaten, keanggunan, lan gaya. Dadi, ayo goleki kanthi cetha klambi sing beda-beda lan decode.



Array

Sara Ali Khan Ing Lehenga Emas, Perak lan Ireng

Sara Ali Khan katon kaya panganten kraton kanthi lehenga emas, perak lan ireng. Lehenga sing wis kabentuk kanthi dhasar ireng disulam kanthi pola emas lan perak kanthi tapel emas sing didandani ing basis sing entheng. Dheweke gabung karo lehenga kanthi klambi leher setengah lengan sing cocog karo choli tanpa backless, sing ana tapel wates tassel. Aktris Atrangi Re ngakses penampilane nganggo mutiara abang kanthi rinci warna emas maka, pirang gelang lan kadas, lan cincin, sing asale saka label desainer kasebut. Dheweke ngeculake tresses kriting sing ana ing tengah-tengah lan nyemprotake dheweke kanthi alis, mata mata, maskara abot, eyeshadow coklat, lan shade lambe sing jambon.



Array

Sara Ali Khan Ing Rok Ireng lan Blus Emas

Sandhangan iki saka Sara Ali Khan minangka nomer Indo-kulon lan uga cocog kanggo fungsi keterlibatan. Dheweke nganggo rok struktural bal-balan ireng cekak pinggang dhuwur, sing ana lapisan kain jaring. Aktris Coolie No.1 kasebut nggabungake rok sing apik banget kanthi blus emas sing tanpa lengan tanpa hiasan, sing bisa mundur lan mung duwe loro tali ing mburi. Sara narik kabeh tresse sing sisih tengah ing sisih lan ngunggahake tampilan kanthi alis sing kebak, mripat sing pucet, lan warna lambe sing jambon.

Array

Sara Ali Khan Ing Set Rok Jambon sing Blush

Sara Ali Khan menehi tujuan fashion utama kanggo pesta pernikahan ing rok rok jambon sing isin. Gandhane sing kebak iki ditonjolake karo watu-watu perak sing persegi. Iki kalebu rok dawa pinggang dhuwur, digabung karo bralette sing dihiasi perak. The Love Aaj Kal paling ndhuwur gamelan karo shrug pola ngarep sing cocog karo lengan panjang. Sara golek perhiasan minimalis lan malah nduwur tampil karo sirahe sing ayu. Dheweke ngeculake kunci sing dawa keriting lan ningkatake tampilan nganggo alis, mata kohled, eyeliner ireng, tulang pipi kontur, lan shade lambe sing jambon.



Array

Sara Ali Khan Ing Lehenga sing Dihiasi Perak

Sara Ali Khan nganggo lehenga perak sing apik banget, sing nampilake pola lurik pin sing rumit. Dheweke gabung karo lehenga voluminous kanthi blus tanpa lengan tanpa lengan lan nyalin dupatta sing apik banget kanthi apik. Gambar kasebut nuduhake punggung Sara lan tampilan dandanane ora bisa dideleng lan didekode. Aktris Simmba ngeculake tresses sing cantik.

topeng rambut krasan kanggo rambut keriting
Array

Sara Ali Khan Ing Lehenga Putih Pristine

Sara Ali Khan tampil apik banget ing lehenga putih sing murni, sing ditonjolake kanthi pola bentuk geometris sing alus kanthi detail sing cilik banget. Dheweke gabung karo lehenga sing wis kabentuk kanthi choli sing cocog karo lengen klambi lengkap, sing ora duwe backless lan rinci babagan detail kristal ing gulu. Aktris Kedarnath ngrampungake penampilane kanthi dupatta sing apik banget, lan katon apik karo anting-anting lan perhiasan liyane. Dheweke ngeculake curl sing abot lan mbungkus dheweke kanthi alis sing kebak, mripat kohled, lan shade lambe sing jambon.

Kita seneng banget karo penampilan Sara Ali Khan sing apik banget. Apa sampeyan mikir babagan iki? Ayo ngerti babagan bagean komentar.



Kredit Pic: Instagram