Diet Ranveer Singh lan Tips Kesehatan Kanggo Awak Pahat sing Sampurna

Aja Kangen

Omah Kesehatan Kesehatan diet Diet Fitness oi-Neha Ghosh Dening Neha Ghosh tanggal 1 Agustus 2019 Ranveer Singh mesthi ngetutake Rencana Diet lan Workout iki supaya bugar. Boldsky

Sing paling anyar ing ati Bollywood, Ranveer Singh saiki duwe jajaran film luar biasa lan isih terus ngrayu para penonton kanthi sipat sing hebat.

Ranveer Singh dadi nomer 12 ing dhaptar Forbes India's Selebriti 100 lan wiwit iku, dheweke wis entuk jarak sing adoh.



olahraga kanggo nyuda weteng saka omah



Sugeng ambal warsa Ranveer Singh Sumber Gambar

Aktor ing jaman mbiyen nggawe peran dadi pahlawan jahat ing film Padmavat. Dheweke nindakake latihan intensif kanggo ngowahi awak kanggo peran iki. Awak sing dipahat lan nyuwek bisep lan jam sing angel ing gedung olahraga lagi digawe.

Ranveer Singh ngliwati jadwal latihan lan diet sing angel kanggo entuk tingkat fitness iki. Dheweke mesthi katon ngguyu lan goblok karo kabeh wong. Lan kanggo nindakake kabeh iki kanthi eseman sing gedhe banget, sampeyan kudu sehat lan sehat.



Pelatihé Mustafa Ahmed nggawe dheweke pola pola gerakan, latihan mobilitas, lsp. Sing kalebu latihan kekuatan lan latihan kahanan.

Entuk awak sing pas lan kenceng iki butuh akeh dedikasi. Ing ulang taune, delengen diet lan tips fitness Ranveer Singh kanggo awak sing dipotong sampurna.

1. Diet bangunan awak

Miturut Ranveer Singh, rahasia diet sing sukses yaiku mangan saben telung jam sepisan lan aja nganti kliwat mangan awan awan. Panganan sing imbang kalebu akeh protein kaya domba, sawetara karbohidrat lan lemak sehat kaya salmon. Garam lan minyak ing panganan dikurangi lan penting kanggo nambah panganan kanthi protein protein.



2. Sarapan Penting

Ana sebab kenapa sarapan diarani panganan sing paling penting dina iki. Ranveer menehi saran supaya ora ketinggalan sarapan, amarga penting banget kanggo bahan bakar awak. Dina dheweke diwiwiti kanthi diet karbohidrat sing dhuwur kanggo bahan bakar sisteme. Yaiku kalebu pitik, endhog putih, woh-wohan seger lan sayuran.

Sarapan: Dina Ranveer diwiwiti kanthi pola diet karbohidrat sing dhuwur kanggo bahan bakar sisteme. Umume kalebu endhog putih, pitik, woh-wohan seger lan sayuran.

Cemilan: Dheweke duwe cemilan kaya almond lan kenari sadurunge saben panganan kanggo nutrisi.

Nedha awan lan Nedha bengi: Utamane kalebu panganan sing akeh protein kayata daging panggang thyme, salmon lan domba goreng karo mangkuk sayuran sing digoreng.

3. Latihan Cardio

Olahraga aktor kasebut kalebu latihan kardio 1 jam esuk kanggo ngobong lemak lan latihan 1 jam ing wayah sore. Olahragae diwiwiti kanthi pemanasan 10 menit banjur latihan interval intensitas dhuwur (HIIT) 20 menit. Latihan iki kalebu latihan sing kuat kaya nyusup, push-up lan pull-up.

topeng pasuryan madu lan kayu manis

4. Stamina Perlu

Yen sampeyan ngleksanani tanpa henti, stamina iku sing dibutuhake. Miturut Ranveer, kanggo nggayuh stamina olahraga sing kaku sajrone 25 menit, kudu miwiti alon-alon banjur meksa nindakake perkara kasebut. Siji ora mung bisa golek HIIT ing dina pisanan saka regimen fitness.

5. Enam-paket ABS Workout

Rahasia Ranveer kanggo abs enem paket yaiku ora mung angel banget kanggo golek abs nanging uga angel banget kanggo njaga. Sampeyan kudu siyap-siyap wulan sadurunge lan kudu ngontrol asupan panganan lan banyu kanthi drastis. Sampeyan kudu mesthi ngetutake rencana diet sing bener kaya sing disaranake dening pelatih lan olahraga kanthi rutin kanggo asil sing luwih apik.

carane nindakake trik sulap kanggo anak langkah dening langkah

6. Protein Kanggo Nedha bengi

Yen sampeyan arep olahraga ing wayah sore, Ranveer nyaranake supaya diet protein dhuwur kanggo nedha bengi. Aktor kasebut luwih gumantung marang sumber protein alami tinimbang protein buatan. Dheweke mangan sayuran rebus, pulsa, chapatti lan salad utawa kecambah kanggo nedha bengi, supaya gampang dicerna.

7. Waktu Panganan Tetep

Ranveer menehi saran supaya diet duwe peran penting kanggo pangembangan fisik lan kudu nutrisi. Dadi, sampeyan kudu terus diet sing tepat ing wektu sing pas lan nedha bengi lan nedha awan ora apik kanggo kesehatan lan bisa nyebabake masalah lemu lan jantung.

8. Kegiatan Luar Ruangan

Kajaba tekan gedung olahraga, Ranveer seneng nyenengi kegiatan outdoor. Fisik sing fleksibel minangka asil saka nyenengi kegiyatan kayata renang, bersepeda lan dolanan olahraga ing njaba ruangan. Dadi, dheweke menehi saran iki kanggo para penggemar uga!

9. Aja Alkohol

Ranveer ora ngombe lan iki wis nulungi dheweke banget supaya bisa entuk semangat iki. Alkohol cenderung nggawe sistem kekebalan awak dadi ringkih lan nyuda efek saka latihan apa wae sing sampeyan lakoni sadurunge. Dadi, mandheg ngombe yen pengin asil sing dikarepake.

10. Ngidam Manis Sajrone Akhir minggu

Aturan emas sing paling penting kanggo Ranveer yaiku nyuda gula saka rencana diet. Dheweke diet kanthi ketat tanpa gula, nanging dheweke luwih seneng gulali seminggu. Dadi, dheweke menehi saran supaya kabeh wong duwe dina apus-apus lan nyenengi gula lan panganan sampah banjur dibakar ing dina sabanjure ing gym.

Tips Kesehatan Ranveer Singh

  • Kahanan pikiran sing nyenengake minangka kunci kanggo njaga kesehatan kanthi sakabehe.
  • Dheweke nyaranake mangan panganan sing digawe saka omah kanthi jumlah moderat.
  • Ora ngombe alkohol minangka cara paling apik kanggo njaga awak supaya tetep bugar amarga sistem kekebalan awak lemes.

Muga-muga bisa uga sugeng ambal warsa Ranveer Singh!