Produk Dina Iki: Tinjauan Eyeliner Cair Line Lakme Absolute Shine

Aja Kangen

Omah Kaendahan Tips gawean Tips Nggawe oi-Riddhi Roy Dening Riddhi tanggal 22 November 2018

Lapisan cair minangka bagean sing penting banget ing kesombongan wanita. Dadi, kita lagi nyemak Eyeliner Cair Line Lakme Absolute Shine Line ing postingan iki. Coba delengen.

Kemasan:



Kasedhiya kemasan sing ramping banget. Kothak njaba yaiku kothak ireng lancip kanthi jeneng produk lan rincian sing ditulis. Wadhah njero yaiku tabung transparan sing gampang ndeleng warna produk. Iki tabung silinder kanthi tutup logam.



lakme shine line review



infatuation lan katresnan beda
lakme shine line review

Keterangan Produk:

Lakme minangka salah sawijining merek kosmetik warna India sing nawakake macem-macem produk kosmetik kelas ndhuwur lan produk perawatan kulit kelas dunia. Lakme duwe macem-macem produk sing digawe khusus kanggo para ahli kulit India. Merek iki uga wis nemtokake mode ing India luwih saka 15 taun karo Lakme Fashion Week, acara fashion utama India. The Illuminate Look 'minangka tren paling anyar ing landasan pacu internasional ing musim iki. Mengeti sparkle tanpa alesan. 'The Illuminate Look' yaiku babagan riasan shimmer, translucent lan lustrous, kanthi finish shimmer sing reflektif. Eyeliner Line Lakme Absolute Shine Line khusus digawe dening ahli mburi panggung ing Lakme Fashion Week kanggo menehi definisi lan sinar sing sampurna ing mripatmu.

Mupangate lan Fitur Saka Lakme Absolute Shine Line:



  • Line Lakme Absolute Shine duwe aplikasi stroke siji
  • Jalur Shine absolut Lakme nduweni warna logam kanthi warna sing kuat
  • Lakme Absolute Shine Line ngleyang kanthi lancar lan gampang

lakme shine line review

Tekstur / Konsistensi: Tekstur kasebut cocog kanggo liner cair. Garing garing kanthi gampang lan ora cepet banget. Uga suwe banget.

Pigmentasi: Lapisan ireng sing peteng banget lan sapuan sikat cukup kanggo diwenehi warna ireng sing paling peteng.

carane ilang lemak lengen ing 7 dina

Yen sampeyan ndeleng jeneng 'Shine Line', sampeyan bakal ngarep-arep ngrampungake, sing dudu kaya sing dikarepake ing eyeliner. Nanging iki ora bener, amarga eyeliner garing nganti matte. Pancen garing udakara 15 detik, mula pancen apik banget.

lakme shine line review

Sikat: Sikat tipis cocok kanggo jinis eyeliner sing pengin digawe, luwih-luwih yen sampeyan seneng eyeliner swiwi sing landhep. Gampang banget nggunakake sikat iki.

mehndi apik kanggo rambut
lakme shine line review

Umume, eyeliner cair sing apik lan terjangkau.

Pro:

  • Pigmen banget
  • Sikat sing sampurna
  • Terjangkau
  • Matte rampung

Karo:

Kita sejatine ora bisa mikir apa-apa!

Rega: Rs 350, nanging meh mesthi diskon!

Rating Boldsky:

Rating: 5.0/ 5