Pethikan Karma sing Bakal Nggawe Sampeyan Rasane Apik!

Aja Kangen

Omah Insync Pencet Pulsa oi-Syeda Farah Dening Syeda Farah Noor tanggal 31 Juli 2017

Wayahe kita lara, sing kaping pisanan sing umume ditindakake yaiku ' ipat-ipat wong sing nglarani kita ', lan ing wong-wong mau, wicaksana yaiku wong sing ngenteni lan nonton Karma kanggo main sihir.

Ana sawetara kutipan Karma sing dituduhake ing kene kanggo ngelingake sampeyan manawa keadilan bakal diwenehake ing pungkasan lan kabeh kalebu KARMA, kancaku!





Priksa sawetara kutipan karma sing paling misuwur kanggo nambah semangat lan ngalahake blues ing dina Senin.

Array

Kutipan # 1

'Pungkasane, Karma Bakal Dadi Bocah sing luwih gedhe tinimbang sing Bakal Dadi'.



Dadi kabeh sing ana ing kana kudu sadhar yen kita ora kudu menehi reaksi nalika semana kanggo kabeh masalah sing diadhepi. Nanging, wenehana wektu kanggo ngomong.

Array

Kutipan # 2

'Werna Sejati Wong Bakal Tampil Ditampilake Ing Wektu. Sampeyan Bisa Diapusi Kanggo Wayahe, Nanging Sabar lan Waca Apa sing Dadi '.

Apa iki malah butuh panjelasan? Kita yakin sebabe wong-wong ujar 'ayo Karma ngomong'.



Array

Kutipan # 3

'Karma minangka Hakim sing Watake Apik, lan Sampeyan Kanca Kanca F ** k * d'.

Aja sedhih utawa sedhih banget amarga wis kedadeyan, kaya pungkasane, kancaku, Karma duwe peran lan sampeyan bakal seneng tenan!

Array

Kutipan # 4

'Sawetara Wong Nggawe Badai dhewe lan Nangis Nalika Udan'.

Iki minangka wong-wong sing nyoba nggali bolongan kanggo ngganggu wong liya, nanging pungkasane tiba ing jebakane dhewe. Dadi, aja kakehan reaksi tumrap kedadeyan ing sekitar sampeyan!

Array

Kutipan # 5

'Cepet Utawa Mbesuk Kabeh Wong Sopet Kanggo Konsekuensi'.

Aja nganggep utawa nggawe awak dadi korban, kaya nalika lumaku wektu, sampeyan ngerti sebabe perkara kasebut bisa ditindakake kanthi cara kaya ngono.

Array

Kutipan # 6

'Karma Kaya Karet Karet sing Sampeyan Mung Bisa Ngulur Sadurunge Sadurunge Bali lan Nggawe Pasuryan!'

Yen sampeyan luwih jero nggali bolongan kanggo wong liya, sampeyan bakal ngerti manawa saya jero sampeyan bakal tiba ing jugangan sing padha!

Array

Kutipan # 7

'Kepiye Wong Nganggep Sampeyan Karma, Apa Sampeyan Reaksi'.

Kita ora kudu reaksi kaya sing padha karo wong liya ing sekitar kita. Nanging, dadi awakmu dhewe lan delengen samubarang kedadeyan ing wektu sing tepat.