Cara nyiyapake Diyas ing omah kanggo Diwali

Aja Kangen

Ngarep Ngarep n kebon Dekorasi Dekorasi oi-Staff dening Debdatta Mazumder tanggal 19 Oktober 2016

Diwali minangka festival lampu, krupuk, rasa seneng tanpa wates, katresnan lan anget. Wong-wong, sing ora nate ngobrol karo wong liya sajrone taun, aja ragu-ragu ngirim pesen 'Happy Diwali' kanggo dheweke ing dina sing apik banget.

Yen ana tembung 'Diwali' sing ana ing pikirane, sampeyan bakal wiwit bungah banget. Wiwit esuke nganti surup, Diwali teka kanthi harapan lan kemakmuran.



Saben taun, sampeyan dekorasi omah ing Diwali. Sing umum dibutuhake kanggo dekorasi omah yaiku diyas, lampu, lentera kertas, torana warna-warni, rangolis, lsp.



Uga Waca: Tips Dekorasi Diwali Luar Biasa

Apa sampeyan wis nyoba nggawe DIY gawenan tangan? Ya, kanthi bahan-bahan sederhana kayata glepung utawa lempung, sampeyan bisa nggawe diyas sing apik lan sregep kanggo diwali.



film korea paling apik 2014
Cara nyiyapake Diyas ing omah sampeyan kanggo Diwali

Diwali minangka salah sawijining festival sing paling disenengi bocah. Yen sampeyan melu nggawe diyas, dheweke bakal seneng nulungi sampeyan kanthi semangat. Sampeyan bakal kaget ndeleng kreativitase uga.

Kepiye cara nggawe diyas krasan kanggo Diwali? Sampeyan bakal entuk ide babagan pirang-pirang jinis diyas gawenan tangan, sing bisa dihias ing omah kanthi apik.



carane nggawe payudara longgar kenceng

Kanggo nggawe Diwali eksklusif taun iki lan nampa applauds saka tamu, coba gaweyan DIY. Waca terus kanggo ngerti babagan diyas krasan:

Cara nyiyapake Diyas ing omah sampeyan kanggo Diwali

1. Tepung Diyas: Sampeyan mung kudu nguleni glepung lan nggawe diyas. Banjur, panggang lan wenehi warna sing padhang kaya abang, kuning lan ijo. Sampeyan bisa ndandani kaca spion lan manik-manik lan bisa dadi kreatif supaya katon luwih ayu.

Cara nyiyapake Diyas ing omah sampeyan kanggo Diwali

2. Clay Diyas: Gunakake lempung saka koleksi kerajinan bocah lan gaweyan saka DIY. Menehi bentuk apa wae lan kanthi nggunakake garpu, sampeyan bisa nggawe desain. Gawe bolongan cilik ing diyas, supaya luwih cerah. Ayo dadi garing uga. Wenehake lampu teh ing njero lan delengake carane madhangake.

Uga Waca: Cara Cepet Ngresiki Omah Kanggo Diwali

3. CD Diyas: Kaget, bener? Nanging, sampeyan pancen bisa nggawe diyas unik kanthi nggunakake CD lawas. Pasang lampu teh ing tengah-tengah CD lan dekorasi CD nganggo manik-manik, payet, kundan, benang perak lan emas lan warna sing padhang. Atur sing ana ing ngarep ruangan puja sampeyan lan bakal katon kaya rangoli sing padhang.

Cara nyiyapake Diyas ing omah sampeyan kanggo Diwali

4. Kertas Diyas: Yen sampeyan ora duwe katrampilan babagan Origami, sampeyan bisa nyiyapake diyas kertas sing apik. Gawe lotus nganggo kertas warna kanthi motong lan lempitan. Saiki, lebokake lilin cahya teh cilik ing njero. Cahya diya ing wayah wengi Diwali lan delengen kepenak tampilane omah sampeyan.

Cara nyiyapake Diyas ing omah sampeyan kanggo Diwali

5. Diyas Ngambang: Kanthi sawetara rhinestones lan sheet busa, sampeyan bisa nggawe diya ngambang sing apik banget kanggo dekorasi Diwali. Setel lilin cahya teh ing sheet umpluk nganggo lem. Gawe bunder saka ukuran diya sing dikepengini banjur potong. Saiki, lebokake rhinestones kaya sing sampeyan pengin. Sampeyan bisa nggunakake manik-manik emas lan perak kanggo nggawe diyas iki luwih asli.

carane ngilangi bekas kukul kanthi alami

Iki minangka sawetara jinis diyas sing bisa dicoba taun iki ing Diwali. Sampeyan bisa luwih kreatif lan nghias diyas kanthi ide anyar liyane.

Muga-muga sampeyan kabeh Diwali seneng banget lan sejahtera !!