Pira Kakehan Sampeyan Wisuh Ngumbah Pasuryan Dina

Aja Kangen

Ngarep Kaendahan Mode pria Pria Mode oi-Denise Dening Denise baptiste | Diterbitake: Jumuah, 25 Maret 2016, 10:00 [IST]

Para ahli mesthi netepi aturan nalika nerangake kulit. Yen sampeyan pengin duwe kulit sing tanpa cacat, tanpa cacat lan tandha, sing kudu dilakoni mung kanggo ngrusak kulit saben wulan.

carane mbusak stretch mark ing lengen

Sanalika, sampeyan kudu ngetutake jadwal cairan sing apik, ing panganan saben dina kudu ngemot jus, banyu lan omben-omben sing kurang.



Cairan, yen dikonsumsi, mbantu mbukak pori-pori ing kulit lan banjur nggawe kulit katon luwih apik lan apik.



Pira Kakehan Sampeyan Wisuh Ngumbah Pasuryan Dina

Yen sampeyan wisuh ngumbah rai (kaping pindho saben dina kanggo kulit berminyak lan saben dina kanggo kulit garing), sampeyan wis nindakake pakaryan sing apik banget kanggo kulit.



Gawe Wajah Rawa dhewe ing omah

Ya, ngumbah rai 4 kaping saben dinane ora bisa ditindakake, apa maneh yen kulit garing. Yen sampeyan kakehan kulit berminyak, ngumbah rai kaping telu saben dina yaiku jumlah maksimum sing bisa dituju, kanggo nglindhungi kulit.



Cuci Pasuryan Sampeyan Dina

Nanging, yen sampeyan ngalami breakout, wajib banget sampeyan ngumbah rai paling ora kaping 4 saben dina lan tanpa sabun utawa busa kukul.

Resep Cuci Wajah Peel Kanggo Musim Panas

Dadi, iki sawetara aturan sing kudu ditindakake nalika ngumbah rai sampeyan. Coba waca nalika sampeyan kudu ngumbah pasuryan nalika musim panas, amarga penting supaya wulu kringet ora ngecet ing kulit.

film katresnan paling apik kabeh wektu
Ing Esuk

Ing Esuk: Sanalika sampeyan tangi saka kasur, priksa manawa sampeyan wiset lan mbilas rai. Sampeyan bisa nggunakake busa kukul utawa nggunakake sabun entheng kanggo ngilangi rereget saka rai. Sampeyan kudu ngumbah rai nalika esuk, amarga bisa ngresiki pori-pori lan menehi rasa seger.

Ing Siji: Yen sampeyan duwe kulit berminyak, wajib takon karo ahli babagan busa sing dibutuhake kanggo nambani kulit berminyak. Yen sampeyan pengin, cukup mbilas rai kanthi banyu sing adhem sing bening. Iki bakal mbantu ngilangi minyak sing berlebihan ing kulit, utamane saka dahi lan irung.

carane mbusak pimples saka pasuryan
ngumbah rai saben dina

Ing Sore: Sawise mulih saka kerja, adus lan bilas maneh. Copot kabeh rereget lan rereged lan aja lali mungkasi dina nganggo paket rai herbal utawa paket rai krasan alami. Ing mangsa panas, nggunakake paket praupan woh-wohan utawa sayuran alami ing pungkasan awan bakal mbantu kulit katon apik lan seger 24/7.

suwene ngumbah rai

Sawetara Tips Kanggo Elingi Kulit sing Paling Apik:

  • Aja nggunakake facewash saben mbilas rai. Bahan kimia sing ana ing facewash bakal nyopot minyak hidrat saka kulit sampeyan, mula katon garing lan surem.
  • Yen praupane katon grease, gunakake toner tinimbang facewash kanggo mbusak tampilan lan rasane sing berminyak. Bilas rai kanthi apik kanthi banyu adhem sing mili supaya sampeyan bisa menehi rasa seger.
  • Kanggo kulit sensitif, banyu anget minangka sing paling apik sing digunakake bebarengan karo sabun susu 'susu'.
  • Elinga, ngumbah rai kudu kurang saka 2 menit wektu. Aja kakehan exfoliate kulit lan priksa manawa usap garing yen wis rampung.