Mupangat Kesehatan Saka Up Ups

Aja Kangen

Ngarep Kesehatan Kesehatan diet Diet Fitness oi-Praveen Miturut Praveen Kumar | Diterbitake: Jumuah, 6 Maret 2015, 18:47 [IST]

Sampeyan bakal bisa ngormati latihan yen sampeyan ngerteni kaluwihan sit up. Apa sampeyan bisa mbayangno yen katon pahatan tanpa mlebu gym? Ya, latihan sederhana tartamtu kayata push up lan sit up nawakake kauntungan kasebut tanpa nggunakake peralatan. Nanging mesthine, sampeyan ora bisa ngatur kanggo katon kaya tukang awak sing gedhe banget utawa olahragawan sing wis rusak kanthi nindakake latihan kasebut.

Kepiye Cara Nggawe Ab Crunches Efektif?



Nanging sampeyan isih bisa ngrasakake manfaate liyane. Kaping pisanan, sampeyan bakal bisa nada otot. Sampeyan bisa njaga otot-otot inti lan punggung sampeyan tetep aktif. Mboko sithik, level stamina sampeyan uga bisa ditambah. Akeh wong sing mikir yen crunches minangka situp nanging rada beda.



Yen sampeyan pengin tetep bosen kanthi mbuwang akeh wektu lan ora duwe dhuwit, mula olahraga kaya sit up lan push up luwih disenengi. Yen sampeyan pengin ngerti babagan mupangat sit up, wacanen.

Array

Ora Ana Piranti

Sampeyan ora mbutuhake apa-apa kanggo njagong. Iki minangka salah sawijining mupangat sit up lan push up. Nanging aja nganggep sepele kekuwatan sit up amarga sampeyan ora butuh peralatan kanggo nindakake. Olahraga iki apik kanggo bagean tengah sampeyan.



Array

Variasi

Nalika wis biasa olahraga, sampeyan kanthi bertahap bisa nyoba sawetara variasi saka latihan sing padha. Sampeyan bisa nambah intensitas lan nggawe olahraga luwih tantangan.

Array

Ngalangi Nyeri punggung

Sampeyan bisa nyegah nyeri punggung yen olahraga ing rutin. Nalika tengahe sampeyan kuwat lan fleksibel, sampeyan bisa ngindhari rasa lara lan cilaka nalika ngangkat bobot.

Array

Apik Kanggo Awakmu

Amarga olahraga kasebut kalebu ing weteng sampeyan, bagian tengah sampeyan dadi luwih fleksibel nalika sampeyan rutin nindakake olahraga iki. Dedeg piadeg sampeyan dadi luwih apik lan kekuatan sampeyan uga bakal nambah. Olahraga liyane bisa ditindakake kanthi gampang nalika awak fleksibel.



Array

Katon Apik

Iki minangka salah sawijining mupangat kanggo sit up. Ya iki bagean sing paling apik. Yen sampeyan lungguh kanthi rutin, sampeyan mesthi bakal bisa mbentuk maneh yen faktor liyane kaya panganan dikonsumsi kanthi cara sing sehat. Iki bakal nambah level tampilan lan kapercayan sampeyan.

Array

Nganggo Kelompok Otot Liyane

Latihan iki nantang abs kanthi apik. Yen sampeyan pengin katon nyuwek ing bagean tengah, ora bakal ana latihan sing luwih apik kanggo miwiti. Loro saka otot weteng, olahraga iki uga bisa ngobahake otot liyane. Iki minangka kauntungan amarga sampeyan bisa melu luwih akeh klompok otot nalika nindakake olahraga iki.

Array

Kesehatan Umum

Kesehatan sakabèhé bakal nambah yen sampeyan rutin olahraga. Sawetara sumber malah ujar manawa weteng sing kenceng bisa nambah pencernaan. Iki bisa dadi salah sawijining mupangat kesehatan saka sit up.