Mangga Woh Kering Lassi: Resep Baisakhi

Aja Kangen

Omah Juru masak Sup cemilan wedang Omben-omben non alkohol Ngombe Non Alkohol oi-Amrisha Dening Pesen Sharma | Diterbitake: Jumuah, 11 April 2014, 18:14 [IST]

Baisakhi minangka tandha wiwitan taun Hindu. Kita bisa ngrayakake wiwitan festival panen iki kanthi sawetara resep vegetarian sing gampang digawe. Saka Chole Bhatura nganti lassi sing adhem lan nyenengake, ana akeh resep-resep Baisakhi sing bisa disiyapake kanggo ngrayakake festival Hindu gedhe.

rencana diet siji sasi kanggo bobot mundhut

CARA NGEBUT KUNING RUMAH KUMA ING BAISAKHI



Amarga Punjab wis ngerti babagan ngisi gelas lan lassi sing sehat, iki ana spesialis Baisakhi, mangga buah garing. Kapan sampeyan menyang restoran Punjabi utawa ngunjungi negara sing ijo, sampeyan bakal disambut karo gelas lassi sing nyenengake. Ana macem-macem jinis lassi sing bisa disiyapake nggunakake pirang-pirang bahan. Minangka mangga teka ing musim iki, campuran woh-wohan jus lan manis karo sawetara woh-wohan garing kanggo nyiyapake minuman panas sing adhem. Priksa resep.



Mangga Woh Kering Lassi: Resep Baisakhi



Mangga Woh Kering Lassi: Resep Baisakhi

Dadi: loro

Wektu persiapan: 10 menit

Bahan-bahan



1. Yogurt- 1 gelas

2. Mangga- 1 (dikupas lan dipotong-potong)

3. Almond- 4-5 (remuk)

4. Pistachios- 3-4 (ngiris)

5. Gula- 3tsp

6. Banyu mawar- setitik

50th gagasan pesta ulang tahun

7. Es batu- 3-4

efek saka lenga castor ing rambute

Prosedur

1. Saring yoghurt banjur kocok sithik.

2. Ing blender, giling yoghurt nganggo mangga nganggo banyu sithik. Tambah gula lan gilingan nganti gula bubar.

3. Sawise mangga campuran, tambahkan banyu mawar banjur tlatah maneh sawetara detik.

4. Saring campuran campuran supaya pulp lan serat mangga dicopot.

5. Ing gelas, tambahkan es batu banjur tuang lassi pelem. Hiasi karo woh-wohan sing garing. Yen pengin, sampeyan uga bisa nambah woh-wohan garing nalika campuran.

Lassi mangga buah garing wis siyap diombe. Rasakake ombenan musim panas sing nyenengake lan para tamu ing Baisakhi iki.