Perawatan Koreksi Warna Dr. Jart+ Wis Ngganti Kabeh Rutin Dandananku (& Didol Saiki)

nduweni jeneng sing cukup dawa lan dhaptar keuntungan sing padha karo ekstensif. Pangobatan iki (sing sejatine kaya krim rai sing entheng utawa tabir surya sing super mulus) mbantu nyuda bintik abang, nanging bisa ditindakake sajrone jangka pendek lan jangka panjang. Werna kehijauan nyetel kanggo cocog karo warna kulit nalika sampeyan nyampur (utawa gosok kabeh, apa wae sing disenengi), netralake abang lan menehi jangkoan sing padha karo pelembab sing diwarnai. Suwe-suwe, suket macan bisa ningkatake kemampuan kulit kanggo nambani awake dhewe, nyuda inflamasi lan munculé tandha-tandha sing ora dikarepake kaya bekas kukul. Perawatan kasebut uga ngemot SPF 30, supaya sampeyan bisa ngliwati tabir surya liyane, yen sampeyan pengin. Amarga entheng lan alus ing kulit, perawatan kasebut uga bisa digunakake minangka basis koreksi warna sing apik yen sampeyan pengin nggunakake lapisan dhasar utawa krim BB ing ndhuwur.

Sejatine, mbantu aku nggawe tampilan sing rata, tanpa cacad liwat panggilan video, nyepetake nyuda tandha peteng lan bintik kukul. lan ngalangi pangembangan sembarang anyar, cacat bayangan-ancaman telung bener. Iku uga mung tau nemu tuwa nonton minangka iyub-iyub retro saka pistachio bulak gaib ngowahi kanggo cocog nada kulit sandi.



Lan begja kanggo kita kabeh, krim multi-tujuan iki saiki nganti 20 persen diskon minangka bagéan saka Acara Spring Saving Sephora . Kaya umume dodolan taunan merek kecantikan, diskon sampeyan gumantung saka tingkat Beauty Insider, mulai saka 10 nganti 20 persen saka meh kabeh item. Aku, siji-sijine, rencana kanggo nyedhiyakake luwih akeh barang sing apik iki, uga sawetara potongan liyane saka garis Dr. Jart+ Cicapair, kaya serum utawa krim gel .



Tuku ($18)

RELATED: 9 Produk Dandanan Sederhana Editor PampereDpeopleny Nganggo ing Karantina