Priksa Kabeh Potret Panas Bollywood Ing Pesta Iftar sing dianakake dening Baba Siddique!

Aja Kangen

Ngarep Pantun Lemari klambi Bollywood Bollywood Wardrobe Debanjali Halder By Debanjali Halder | tanggal 20 Juni 2016

Politisi populer, Baba Siddique, mesthi nggawe berita utama karo Partai Iftar sajrone wulan Ramzan saben taun lan taun iki minangka perawatan khusus liyane. Partai Iftar ndeleng pirang-pirang selebriti kalebu bangsa Khani.

Salman Khan ditemokake kanthi potongan rambut anyar lan setelan Pathani ireng. Salman lan adhine Alvira nyaranake supaya para wanita uga diajak menyang acara kasebut ing taun iki, sanajan nedha bengi Iftar umume dianakake kanggo para pria.





pesta iftar baba siddique

Sharukh Khan, ing tangan liyane, katon ing tas ireng lan denim biru. Loro-lorone wong-wong Khania katon nggawe partai Pesta Iftar iki ing 2013 lan saiki wis nekani pesta kasebut.



pesta iftar baba siddique

Katrina Kaif uga ana lan dheweke katon mewah ing setelan Anarkali abang lan emas. Dheweke ana ing kana karo direktur film Jagga Jasoos Kabir Khan sing bakal nganggo klambi ireng.

pesta iftar baba siddique

Huma Qureshi nganggo klambi Anarakali putih lan Aditi Rao Hydari milih klambi krem ​​nganggo dupatta biru sing kontras.



pesta iftar baba siddique

Esha Gupta nganggo klambi saree sing kuning lan mas, lan dheweke katon ngobrol karo Salman Khan.

Acara kasebut uga nyaksikan para selebriti liyane saka industri televisi, kanthi jeneng terkenal kayata Shweta Tiwari, Anita Hassnandani, Elli Avram, Rhea Chakroborty.

pesta iftar baba siddique

Ankita Lokhande uga katon katon nggumunake ing saree putih nalika pisah karo pacar. Amir lan Sanjeeda Shaikh, kondhang 'Nach Baliye', uga melu ing acara kasebut. Pasangan sing nembe bebojoan Bipasha Basu lan Karan Singh Grover katon apik bareng nganggo putih lan jambon.

pesta iftar baba siddique

Sooraj Pancholi ngagem kurta ireng lan denims lan nekani upacara karo ibune Zarina Wahab sing nganggo setelan salwar jambon. Adhine Salman karo bojone lan bayine sing anyar uga ana.

pesta iftar baba siddique

Dino Morea, Sonu Sood lan Madhavan nganggo klambi lan piyama, lan katon tajem lan apik gayane karo avatar desi. Amy Jackson nganggo klambi anarkali putih sing apik gayane nganggo dupatta cetak.

pesta iftar baba siddique

Surveen Chawla lan Tara Sharma uga kalebu selebriti paling apik ing wayah wengi.

pesta iftar baba siddique

Apa sampeyan mikir babagan lintang lan klambi? Ayo ngerti kanthi menehi komentar ing ngisor iki.