9 Perkara Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Pacar Taylor Swift, Joe Alwyn

wis dadi pribadi banget babagan hubungane karo pacar Joe Alwyn sajrone sawetara taun kepungkur, kabeh owah-owahan nalika pemenang Grammy ngeculake teh hubungan karo dheweke sing anyar. kekasih album. Saka rincian ketemu-cute kanggo karir, kene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Alwyn.

joe alwyn karo jenggot Jim Spellman / Getty Gambar

1. Apa Sing Ditindakake Kanggo Pakaryan?

Kaya Swift, Alwyn uga ana ing industri hiburan. Dheweke isih awal karir, nanging akhir-akhir iki dheweke nambahake peran film utama ing resume kaya NBD. Dheweke paling anyar muncul minangka Robert Dudley, pacangan lan penasihat Ratu Elizabeth, ing Mary Ratu Skotlandia lan minangka kapentingan katresnan Emma Stone, Baron Masham, ing film Oscar-menang Sing Favorit . Dheweke uga main bareng karo Nicole Kidman lan Russell Crowe ing film 2018 Bocah Dibusak . Sabanjure, dheweke bakal dadi bintang Harriet , Biopic Harriet Tubman sing tekan bioskop ing November 1, lan katon ing A Christmas Carol miniseri minangka Bob Cratchit. Cukup kanggo ngomong, dheweke dadi bintang dhewe. Sawetara wis spekulasi sing salah siji saka alesan Swift lan Alwyn wis katahan hubungan sing dadi pribadi sing ati-ati sing prestasi profesional dheweke ora overshadow karir burgeoning kang.

2. Pira Umure?

Alwyn mung luwih enom tinimbang pacare sing umure 29 taun. Lair tanggal 21 Februari 1991, taun iki umure 28 taun. Ulang tahun Swift tanggal 12 Desember 1989, dadi bedane mung setaun.



3. Saka ngendi dheweke?

Minangka referensi lagu anyar Swift London Boy, Alwyn lair lan gedhe ing Inggris. Dheweke tuwuh ing tetanggan North End ing Tufnell Park lan Crouch End lan sekolah ing City of London School lan Universitas Bristol. Piyambakipun pikantuk gelar sarjana ing London's Royal Central School of Speech and Drama.



taylor swift lan joe alwyn mlaku-mlaku Gambar Jackson Lee/Getty

4. Apa Padha Urip Bebarengan?

Kaya akeh aspek hubungane Swift lan Alwyn, iki ora jelas. Padha banget nyenyet-lipped babagan seluk beluk asmara. Nalika Alwyn mesthi isih manggon ing London Lor, durung dikonfirmasi manawa Swift wis tekan status sikat untu ing omahe. Sawetara sumber nyatakake (tansah njupuk sing karo gandum saka uyah) dheweke wis nyewa omah cedhak nanging dheweke praktis manggon ing omah Crouch End.

5. Ngendi Dheweke Ketemu?

Ana sawetara kemungkinan. Thanks kanggo lirik Dress 2017 dheweke, Flashback nalika sampeyan ketemu aku / Cut buzz Panjenengan / lan rambute bleached, akeh pracaya padha bisa pisanan kenek iku mati ing 2016 Met Gala. Sakcepete sawise hubungan star-studded, dheweke announced pemisahan dheweke saka Calvin Harris lan sedhela dikonfirmasi dadi pacar Tom Hiddleston. Sing langgeng mung telung sasi cendhak, sawise kang Swift ngandika wis dirawuhi rahasia Kings of Leon konser ing New York sing Alwyn uga ing. Juri metu, nanging paling ora kita bisa setuju yen dheweke wiwit pacaran ing sawetara titik ing 2016.

6. Suwene Wis Padha Pacaran?

Wiwit diwiwiti ing pungkasan taun 2016, dheweke wis ngliwati tandha rong taun. Kita ora ngerti tanggal pas ketemu-cute, dadi ora jelas kapan dheweke bakal ngrayakake ulang tahun katelu. Sampeyan kudu nyatet, Nanging, sing Swift dirilis tutup saka Earth, Wind & Fire 1978 hit September ing April lan ngganti lirik saka Do you remember the 21st wengi September? kanggo Apa kowe elinga 28. wengi September?, kang bisa gampang referensi tanggal mengeti sing. Ing salah siji saka versi deluxe saka kekasih dheweke uga nuduhake entri diary bab romance saka 3 Januari 2017. Iki maca, Kita wis bebarengan lan ora ana siji wis ketemu metu telung sasi saiki. Aku pengin tetep kaya ngono amarga aku ora pengin owah-owahan utawa dadi rumit utawa diganggu. Dadi, bisa uga padha kumpul ing pungkasan September utawa awal Oktober.



Deleng kiriman iki ing Instagram

Kiriman sing dituduhake dening Taylor Swift (@taylorswift) ing Agustus 8, 2019 ing 7:04am PDT

7. Apa Padha Tunangan?

Inggih, ana teori sing ngambang ing internet yen Swift lan Alwyn wis disetel. Iku kabeh diwiwiti nalika Swift ngirim foto ing ndhuwur saka dheweke Vogue tutup moto lan captione, Atiku wis dipinjam lan sampeyan wis biru. Kabeh apik sing rampung kanthi apik, kanggo mungkasi karo sampeyan, dheweke nulis. Katrangane, mesthi, ngelingake pepatah pesta babagan barang sing dipinjam lan sing biru, mula para penggemar cepet-cepet ngira yen dheweke ngandhani sawetara warta. Salajengipun, katon ana tali cilik sing diikat sing driji ing pic, supaya Mungkin ana sawetara veracity kanggo teori.

8. Apa Taylor wis nulis lagu babagan dheweke?

Oh, ya wis. Ana sawetara potensial nyebutake babagan dheweke Ajining diri album, nanging kekasih iku chock-kebak rincian bab katresnan sing. Ing I Think He Knows, Swift ngelingi yen dheweke seneng. Dheweke sings, Panjenenganipun tak sing katon boyish sing aku kaya ing wong lan referensi eseman lyrical lan mata indigo. Ing Paper Rings dheweke professes carane serius iku, singing, Aku iku mengilap / Nanging aku bakal omah-omah karo sampeyan karo dering kertas ... Sampeyan siji aku pengin lan aku sengit kacilakan / Kajaba nalika kita lunga saka kanca kanggo iki. Cornelia Street uga dianggep minangka babagan awal (utawa pembubaran kekancan karo Karlie Kloss). Dheweke sings, Kita padha ing backseat / Mabuk ing soko kuwat saka ombenan ing garis. Banjur, mesthi, ana London Boy. Sanajan conto klip wawancara karo dheweke kucing co-bintang Idris Elba lan James Corden (loro London lanang), iku unmistakably bab Alwyn. Sampeyan ngerti aku tresna cah lanang London, dheweke sings. Lan saiki aku seneng teh, crita saka Uni, lan West End / Sampeyan bisa nemokake aku ing pub, kita lagi nonton rugby karo kanca-kanca sekolah.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Kiriman sing dituduhake dening Joe Alwyn (@joe.alwyn) ing Mei 26, 2019 ing 6:59am PDT



apa gunane banyu jeera

9. Apa dheweke duwe akun Instagram?

Sampeyan nang dheweke, nanging ora nyana kanggo ndeleng sembarang pics saka Taylor. Senadyan rong taun luwih pacaran, pasangan kasebut durung nggawe Instagram resmi amarga upaya supaya tetep cedhak karo rompi kasebut. Dheweke ora aktif banget ing 'Gram, nanging dheweke seneng nuduhake foto ing mburi layar saka macem-macem film sing digarap. Isih, amarga ana masalah sing serius karo dheweke lan Taylor, mung sawetara wektu nganti dheweke nggawe debut Instagram.

RELATED : Taylor Swift Kolaborasi ing Garis Busana Karo Salah sawijining Kanca Meghan Markle