9 Editors ing Kaos Putih sing Dituku bola-bali

Madewell Northside Vintage Tee Madewell

Madewell Northside Vintage Tee

Dimodelake sawise kaos vintage sing super nyaman (nanging tanpa nganggo nyata, luh lan kringet, sing biasane disedhiyakake), iki minangka salah sawijining produk paling laris saka Madewell… Cukup sawetara reviewers ngakoni sing padha duwe tee iki ing macem-macem werna lan ngelem kasunyatan sing cocog tengen ing hip, tinimbang draping banget kurang utawa mbutuhake ngisor dhuwur-waisted. Editor pangan kita dhewe, Katherine Gillen tresna kasunyatan sing kain tau nemu clingy. Bonus: Sampeyan bisa uga nggawe pribadi kanthi jeneng utawa inisial mung $ 10.

Tuku ()



Kasedhiya ing ukuran XXS nganti 3X



Hanes x Karla the Crew Tee Shopbop

Hanes x Karla the Crew Tee

Tee apotek favorit bapakmu mung entuk upgrade utama. Hanes tansah dadi standar sing dipercaya kanggo kaos putih polos, nanging desainer stylist selebriti Karla Welch menehi pinggiran sing luwih alus lan feminin. Angela Cuneo Pares, direktur editor isi branded, ngandika, Aku utamané tresna kasunyatan sing neckline dhuwur amarga ana apa-apa Samsaya Awon saka neckline baggy.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XS nganti XL



Kaos Lengan Pendek Uniqlo U Crew Neck Uniqlo

Kaos Lengan Pendek Uniqlo U Crew Neck

Kaos iki luwih kenthel lan luwih kuwat tinimbang liyane ing dhaptar iki, tegese bakal luwih suwe. Pikirake pokok iki nduweni tampilan klasik sing apik lan apik karo kaos telung bungkus sing khas, nanging kanthi rasa sing luwih alus. Nina van Maanen, planner dodolan kanggo strategi merek, uga penggemar tag rega sing ramah anggaran. Uniqlo wis kerep dodolan supaya aku bisa tuku kelipatan tanpa break budget sandi, dheweke pinter cathetan.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XXS nganti XXL

Lululemon Kabeh Panjenengan Pacar Tee Lululemon

Lululemon Kabeh Panjenengan Pacar Tee

Tee Lululemon sing pas banget kanggo nyandhang akhir minggu sing santai, gampang dilapisi nganggo celana lan kardigan kanggo kantor, dipasang ing midi tulle kanggo pesta sepupu. lan bisa dipakai ing kelas Pilates ana esuk. Ngomong babagan kaos putih sing paling apik. Minangka wong sing paling sweatiest aku ngerti, Aku utamané kesengsem sing wolung sasi menyang nganggo klambi iki isih ora ana pit utawa kerah noda kanggo katon, gumunggung editor digandhengake Abby Hepworth.

Tuku ()



carane supaya lambe pink alami

Kasedhiya ing ukuran 0 nganti 14

Everlane The Cotton Box Cut Pocket Tee Everlane

Everlane The Cotton Box-Cut Kaos Saku

Kanthi luwih saka 2,700 review lan rating 4.79-bintang, jelas ahli strategi pangembangan pamirsa senior, Pamela Masin ora mung siji-sijine sing seneng karo pokok Everlane iki. Pembeli ngucapake babagan dawane sing rada dipotong lan potongan kotak sing apik, kanthi akeh wong sing ujar manawa dheweke wis tuku klambi iki kaping pirang-pirang lan duwe macem-macem warna. Kajaba iku, kain katun sing disisir dirancang kanggo dadi luwih alus saben wisuh, dadi tenan, mung bakal dadi luwih apik saka wektu. Jujur, klambi iki meh dadi wahyu. Lan, ngomong babagan kejujuran, aku duwe telu iki nganggo warna putih, mula aku ora bakal duwe siji nalika liyane ana ing hamper.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XXS nganti XXL

Kaos Katun Cerita Liyane & Crita Liyane

& Crita Liyane Kaos Katun

Paling T-shirts cenderung kanggo campuran menyang latar mburi, nanging sing ora cilik kanggo asisten eksekutif Samantha Glowacki pilihan ndhuwur. Saben-saben aku nganggo ana sing takon saka ngendi aku tuku, dheweke nerangake. Dirancang lan digawe ing Paris, dhasar tanpa repot iki meh klasik. Werna putih saka siji iki tetep katon seger, sanajan sawise sawetara wisuh. Lan kain luwih asri tinimbang mulyo, saengga kaos sing katon profesional iki bisa ngadeg dhewe ing sangisore blazer utawa nalika digabungake karo celana.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran 0 nganti 12

Lacusa Frank Tee Lacausa

Lacusa Frank Tee

Kaos iki minangka inspirasi kanggo kabeh koleksi Seragam Lacausa, garis sing dikhususake kanggo potongan-potongan pojok sing sampeyan gunakake kaping pirang-pirang seminggu. Merek kasebut menehi penekanan utama babagan sumber bahan kanthi etis lan mesthekake karyawane dianggep adil kanthi upah sing layak lan kahanan kerja sing manusiawi. Kanggo pas, insinyur piranti lunak Michelle Varat ujar, aku seneng bobote kain kasebut. Iku dawa sampurna kanggo tuck Prancis menyang jins kanthi pinggul dhuwur.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XS nganti XL

LESET The Margo maca

LESET The Margo

Digawe ing L.A. saka 100 persen katun, iki versi celeb-disetujoni saka kaos putih sethitik apik banget klasik (Selena Gomez, Kylie Jenner lan Kacey Musgraves kabeh wis kesawang nganggo potongan saka merek). Mesthi, iki larang, ngakoni editor fashion Dena Silver, nanging LeSet mesthi dadi label 'iku' sabanjure kanggo dhasar sing gampang. Mantra merek yaiku Napa ngorbanake kenyamanan kanggo gaya nalika sampeyan bisa duwe loro? lan iki bener kanggo malah staples paling dhasar ing koleksi sawijining.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XS nganti XL

Kaos Aerie Crew Neck American Eagle Outfitters

Kaos Aerie Crew Neck

Gaya Aerie iki ora sakabehe opaque, sing menehi tampilan urip, nanging sing paling menarik yaiku kain sing lembut banget. Kita ora bisa kaku cukup carane luar biasa alus T-shirt iki krasa. Serius. Minangka editor Ariel Scotti ngandika, Iku kaya dirangkul dening anak kucing sedina muput. Kajaba iku, jahitan sing alus ing sisih mburi kanthi gampang mbantu ndawakake awak lan ramping siluet.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XXS nganti XXL

carane nganggo jilbab

Pengin luwih akeh pilihan? COBA GAYA TAMBAHAN IKI

Mbalik Ngalahake Co. Alam Kasedhihan Hemp Crop Tee Back Beat Co.

Mbalik Ngalahake Co. Alam Kasedhihan Hemp Crop Tee

Cahya sing nyusahake garis gulu lan lengen menehi ndhuwur sing nyaman iki langsung dirasakake. Kajaba iku, kain rami digawe kanthi lestari lan kaping papat luwih awet tinimbang katun biasa, tegese sampeyan ora kudu ngganti sing ayu iki meh asring. Cathetan: Potongan sing dipotong rada cilik dadi yen sampeyan nggoleki sing luwih longgar, Back Beat Co. nyaranake munggah siji utawa rong ukuran.

Tuku ()

Tersedia ukuran XS to L

Amazon Essentials 2 Pack Classic Fit Lengan Pendek Crewneck T Shirt Amazon

Kaos Crewneck Lengan Pendek Amazon Essentials 2 Paket Klasik-Fit

Kaos sing gampang pas iki duwe luwih saka 2.200 ulasan lan rating bintang 4.3, sing apik banget kanggo top sing regane mung 9 dolar. Kain kasebut alus lan lembut lan sentuhan ekstra saka regane luwih rata lan pas karo lekukan kabeh wujud lan ukuran.

Tuku ($ 18 kanggo set loro ing Amazon)

Kasedhiya ing ukuran XS nganti XXL

film drama romantis paling apik

RELATED: 5 Kaos Putih Paling Apik kanggo Wanita ing Amazon

Kaos Saku Sampurna Levi Lewi's

Kaos Saku Sampurna Levi

Iki nduweni bobot lan konstruksi sing padha karo kaos lanang, nanging kanthi sawetara njiwet penting kanggo mesthekake yen pas kanggo awak wanita (yaiku, pundhak sing luwih ramping, lengen sing luwih cendhek lan kamar kanggo boobs lan pinggul). Kanthong sing dipasang kanthi apik uga mbantu mbedakake kaos T-shirt iki saka paket kasebut lan menehi semangat James Dean (tansah apik).

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XS nganti 2XL, lan uga nganti ukuran 4X

Kaos J.Crew Slim Perfect J. Crew

Kaos J.Crew Slim Perfect

Kain opaque njamin bra sampeyan ora bakal katon lan regangan tipis menehi kurva siluet sing mulus. Nanging alesan nyata kita tresna kaos iki? Lengen klambi luwih dawa tinimbang rata-rata, tanpa ngubengi wilayah sing dawane sikut. Akeh panemu sing nyebutake iki minangka alasan utama dheweke terus bali kanggo njupuk warna tambahan lan restock nalika sing lawas wis entek. Oh, lan ngandika saka werna, teka ing 21 mbandingake, karo J.Crew ngenalke liyane lan liyane saben mangsa.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XS nganti 3X

Vince Essential Pima Cotton Crew Vince

Vince Essential Pima Cotton Crew

Mesthi, $ 80 akeh banget kanggo mbuwang barang sing dhasar kaya T-shirt putih, nanging awak Vince digawe saka katun pima sing alus banget (katun sing paling dhuwur kanthi serat sing luwih dawa, sing tegese, sampeyan bisa ngira, sing luwih alus. rasa lan luwih awet). Sing ditambah karo siluet sing nggawe awak nggawe kaos sing apik lan apik sing bakal kita investasiake.

Tuku ()

Kasedhiya ing ukuran XS nganti XL

RELATED: 3 Jaket Musim Dingin Sing Dadi 'Jas Amazon' ing 2020