Rutinitas Latihan Band Resistance 8-Langkah Sampeyan Bisa Nggawe Cukup Ing Endi wae

, njupuk squat prasaja utawa plank kanggo tingkat anyar saka wogh angel . Pita resistensi uga bisa nambah kekuwatan lan definisi tanpa akeh lan bisa uga tantangan kaya sing dipercaya bobot free (minus kabeh tekanan ing sendi sampeyan). Padha uga becik kanggo nargetake otot-otot stabil cilik sing bisa diimpi-impi tekan sikil gym. Dadi manawa sampeyan lagi miwiti utawa duwe saluran YouTube fitness dhewe, iki minangka salah sawijining peralatan sing cocog karo investasi (cilik). Lan rutinitas latihan band resistance wolung gerakan iki minangka papan sing apik kanggo miwiti.

Nanging Pisanan, Apa Pita Resistance?

Pita resistensi minangka pita elastis sing bisa rata (nganggo utawa tanpa gagang) utawa digulung. Nalika ing pasukan nentang kanggo awak, padha nambah resistance external ing werna-werna derajat gumantung saka kekandelan lan werna, kiro-kiro saka cahya kanggo abot. Kanggo marang kita liyane babagan kaendahan band, kita mriksa karo Katrina Scott lan Amarga Fajar , ngedegaken saka prawan-geng fitness lan nutrisi app Tone It Up . Ana macem-macem jinis band kanthi resistensi sing dibangun, ujare, nanging kabeh cocog kanggo nambah kekuwatan lan ngetung kanggo latihan ing omah. Variasi siji sing paling disenengi yaiku band resistance loop-malah nggawe versi dhewe, sing diarani band rampasan Tone It Up. Desain looped ngijini sampeyan kanggo gampang nyelehake band ing pupu utawa tungkak kanggo sawetara karya toning jarahan serius-ora gym utawa peralatan gedhe banget needed.

film romantis paling apik hollywood 2015

Apa Keuntungan saka Latihan Resistance Band?

Pita resistensi katon kaya gelang karet sing gedhe banget, nanging dikempalken kanthi macem-macem keuntungan sing nyebabake kringet. Ora ana peralatan sing luwih trep lan efektif kanggo nada ing omah, bocah-bocah wadon TIU ngandhani. Rintangan sing ditambahake nggawe gerakan bobot awak dhasar luwih tantangan supaya sampeyan bisa terus ndeleng asil sing apik tenan. Iku multi-level, supaya sampeyan bisa milih band sing arep digunakake adhedhasar kemampuan fitness lan olahraga sing lagi dilakoni. Padha uga aman, efektif lan bisa gampang digabung menyang latihan sing wis ngerti lan tresna. We tresna wong kanggo shuffles lateral, kickbacks jarahan, kreteg lan Jacks plank. Ora mung band resistance nambah tantangan kekuatan kanggo latihan jarahan, uga bisa ningkatake karya inti sampeyan.



Aside saka upping ante ing gerakane tartamtu, resistance bands travel-loropaken lan bisa digunakake ing ngendi wae. Padha entheng, kompak, portabel lan biasane murah. Ninggalake siji ing koper gawan favorit lan sampeyan ora bakal macet nggunakake hotel gym Stairmaster maneh.



Sepira Kerep Aku Nggabungake Latihan Band Resistance menyang Rutin Fitness?

Kita seneng ngilangi band resistensi loro nganti kaping telu saben minggu, ujare wanita saka Tone It Up. Lan kaendahan band kasebut yaiku sampeyan bisa nyampurake apa wae ing latihan sampeyan, manawa ana ing peran pendukung utawa minangka bintang pertunjukan. Gunakake kanggo aktivasi glute minangka bagéan saka anget-up dinamis, utawa nambah ing kanggo kardio abs finisher kaya plank jacks.

Siap Kringet nganggo Resistance Band?

Apa sirkuit wolung-pindhah ing ngisor iki loro nganti telu liwat nggunakake jumlah rep dianjurake karo liyane winates ing antarane. Banjur njupuk telpon lan download Aplikasi Tone It Up kanggo latihan band resistance sing luwih gampang sampeyan bisa nindakake ing omah.



RELATED: Kardio ing Omah: 12 Latihan sing Bisa Dilakoni ing Kamar Urip

resistance band lathian tumindake Booty Band Shuffles Tone It Up

1. Resistance Band Shuffle

* Tone pupu njaba lan glutes.

Langkah 1: Ngadeg kanthi sikilmu ambane pinggul lan tangan ing pinggul kanggo keseimbangan. Selehake band resistance ing ndhuwur tungkak.

Langkah 2: Bend dhengkul nganti sampeyan setengah mudhun ing squat. Njupuk rong langkah ing sisih tengen, banjur rong langkah ngiwa supaya bokong mudhun lan otot sikil melu ing kabeh shuffle.



Langkah 3: Terusake gerakan iki nganti 1 nganti 3 menit. Sijine lagu favorit lan acak nganti irama.

resistance band lathian tumindake Booty Band Squat Jacks Tone It Up

2. Resistance Band squat Jacks

* Patung pupu lan glutes lan nambah denyut jantung.

Langkah 1: Ngadeg kanthi sikilmu selebar pinggul. Selehake band resistance ing ndhuwur tungkak.

Langkah 2: Mlumpat sikil loro metu lan mudhun menyang posisi jongkok, krasa band resistance nantang otot ing pupu njaba.

Langkah 3: Mlumpat sikil loro lan bali menyang posisi ngadeg. Tansah tangan sampeyan ing tengah kanggo njaga keseimbangan.

Langkah 4: Rampungake 12 reps. Ngaso lan mbaleni.

resistance band lathian tumindake Booty Band Kickbacks Tone It Up

3. Resistance Band Kickbacks

* Nada sikil lan glutes.

Langkah 1: Ngadeg kanthi sikilmu ambane pinggul lan tangan ing pinggul kanggo keseimbangan. Selehake band resistance ing ndhuwur tungkak.

Langkah 2: Jempol sikil tengen ing mburi sampeyan kanthi jempol sampeyan nuding mudhun menyang lemah. Nggawe inti lan njaga pinggulmu persegi, angkat sikilmu kira-kira enem inci saka lemah.

Langkah 3: Mudhunake sikilmu, tutul driji sikilmu menyang lemah lan angkat maneh, squeeze glutes ing ndhuwur. Priksa manawa sampeyan njaga utomo netral lan aja nglengkung punggung.

Langkah 4: Rampungake 12 reps. Ganti sisih lan baleni.

resistance band lathian tumindake Booty Band Arm Tap Outs Tone It Up

4. Resistance Band Arm Tap Outs

* Nada lengen, pundhak lan inti.

Langkah 1: Miwiti kabeh papat ing posisi plank kanthi band resistance diselehake ing sadhuwure bangkekan, sikil selebar pinggul.

Langkah 2: Angkat tangan tengen lan tunyuk sawetara inci ing sisih tengen lan mburi, tetep balung mburi sejajar lan pinggulmu persegi.

Langkah 3: Angkat tangan kiwa banjur tutul sawetara inci ing sisih kiwa lan mburi, njaga keselarasan sing padha. Iki siji rep.

Langkah 4: Rampungake 12 reps. Ngaso lan mbaleni.

resistance band lathian tumindake Booty Band Bridge Knee Openers Tone It Up

5. Resistance Band Bridge Burners

* Toning pupu lan glutes.

Langkah 1: Ngapusi ing punggung kanthi tangan metu ing sisih, telapak tangan madhep mudhun. Bend dhengkul nganti sikilmu rata ing lantai, kira-kira ambane pinggul. Selehake band resistance watara pupu mung ndhuwur dhengkul.

Langkah 2: Remet glutes lan hamstrings kanggo ngangkat pinggul saka lemah nganti awak mbentuk garis lurus saka pundhak menyang dhengkul. Sambungake tangan sampeyan kanggo nyopot saka lemah kanggo mbantu ngangkat setengah ngisor sampeyan kanthi dhuwur.

Langkah 3: Melu inti, pencet dhengkul metu minangka sudhut sabisa. Tahan kanggo ngalahake lan bali menyang tengah, njaga tension ing band kabeh wektu. Iki siji rep.

Langkah 4: Rampungake 12 reps. Ngaso lan mbaleni.

resistance band lathian tumindake Booty Band Single Leg Bridge Dips Tone It Up

6. Resistance Band Single Leg Bridge Dips

* Sculpts pupu, glutes lan inti.

Langkah 1: Ngapusi ing punggung kanthi tangan metu ing sisih, telapak tangan madhep mudhun. Bend dhengkul nganti sikilmu rata ing lantai, kira-kira ambane pinggul. Selehake band resistance watara pupu mung ndhuwur dhengkul.

carane nyiyapake kue ing oven microwave

Langkah 2: Tansah pupu sampeyan sejajar, lurusake sikil kiwa supaya driji sikil sampeyan munggah. Remet glutes lan hamstrings kanggo ngangkat hips munggah roto-roto saka lantai. Sambungake tangan sampeyan kanggo nyopot saka lemah kanggo mbantu ngangkat setengah ngisor sampeyan kanthi dhuwur.

Langkah 3: Mudhun mudhun menyang lemah kanggo bali menyang posisi wiwitan, tetep sikil kiwa diangkat. Iki siji rep.

Langkah 4: Rampungake 12 reps ing saben sisih. Ngaso lan mbaleni.

resistance band lathian tumindake Booty Band Plank Booty Lifts Tone It Up

7. Resistance Band Plank Angkat

* Nguatake inti, sikil lan glutes.

Langkah 1: Mulai ing kabeh fours ing posisi push-up. Selehake band resistance ing tungkak.

Langkah 2: Nggawe inti, angkat sikil tengen munggah nganti malah karo utawa rada ndhuwur hips. Mudhun mudhun lan baleni ing sisih liyane. Tansah mripatmu maju lan pinggulmu mantep. Iki siji rep.

Langkah 3: Rampungake 12 reps. Ngaso lan mbaleni.

resistance band lathian tumindake Booty Band Plank Jacks Tone It Up

8. Resistance Band Plank Jacks

* Sculpts inti, pundhak, pupu njaba lan glutes.

Langkah 1: Mulai ing kabeh fours ing posisi push-up. Selehake band resistance ing tungkak.

Langkah 2: Nggabungake inti, mlumpat sikilmu amba banjur bali bebarengan kaya-kaya sampeyan nindakake jumping jack. Tansah pandhangan maju lan pinggulmu tetep mantep.

Langkah 3: Rampungake 12 reps. Ngaso lan mbaleni.

RELATED: 8 Latihan Hamstring Sampeyan Bisa Nggawe Ing Omah Kanggo Nada Pudhak (lan Nyegah Ciloko)

Perlengkapan Latihan sing kudu diduweni:

Modul Legging Kab
Zella Urip Ing Legging Pinggang Dhuwur
$ 59
Tuku Saiki modul gymbag
Andi The ANDI Tote
$ 198
Tuku Saiki 'modul sneaker kab
ASICS Women's Gel-Kayano 25
$ 120
Tuku Saiki Modul Corkcicle
Corkcicle Insulated Stainless Steel Kantin
$ 35
Tuku Saiki