8 Penerbangan Nonstop saka Dallas Sing Bakal Ndhaptar Sampeyan ing Surga nalika Nedha awan

blumbang turks lan caicos Palms Turks lan Caicos

Providenciales, Turks lan Caicos

Apa malah dadi debat nyata yen klompok pulo iki duwe sawetara pesisir paling apik ing donya? Nonstop musiman iki (jam patang jam rata) minangka rute paling gampang menyang Pantai Grace Bay sing resik. Priksa manawa njupuk sawetara wektu kanggo snorkeling utawa scuba.

Panggonan kanggo nginep: Palms Turks lan Caicos



pantai westin grand cayman pitung mil Westin Grand Cayman Seven Mile Beach

Grand Cayman, Kapuloan Cayman

Yen tembung Pantai Seven Mile ora ateges apa-apa kanggo sampeyan, iku wektu kanggo njaluk kenalan karo salah siji saka hit paling Karibia. Atraksi liyane kaya Eden Rock lan Devil's Grotto nggawe jelas (ora ana gunane) kenapa pesisir sing narik ati iki gampang kanggo penerbangan telung jam setengah.

Panggonan kanggo nginep: Westin Grand Cayman Seven Mile Beach



pool beach shell island north carolina Shell Island Resort/ Facebook

Wilmington, North Carolina

Temokake kaendahan sawetara pesisir paling apik ing North Carolina kanthi pesen tiket dhewe ing nonstop anyar iki (mung telung jam). Pantai ora bab sampeyan? Njupuk demo nyawang lan temokake kutha nengsemake sing dilebokake ing peta dening nuduhake kaya Dawson Creek lan One Tree Hill .

Panggonan kanggo nginep: Shell Island Resort

hawaii kai resort lan spa blumbang langit segara Honua Kai Resort & Spa

Maui, Hawaii

Sawetara wong lunga menyang pantai kanggo panganan, pemandangan, swara lan kabeh liyane kajaba nyilem ing segara. Yen sampeyan pancen advokat segara, sampeyan kudu nggawe trip wolung jam menyang pulo Hawaii iki minangka prioritas utama ing daftar ember sampeyan: Gisik sing cocog kanggo snorkeling, surfing utawa mung seneng-seneng ing ombak. Hashtag #aloha.

Panggonan kanggo nginep: Honua Kai Resort & Spa



kuotasi misuwur babagan mbantu wong liya
hotel california aerial view hotel sky beach Hotel Californian

Santa Barbara, California

Kita wis ngindhari LAX ing kabeh biaya wiwit American Airlines ngluncurake rute iki rong taun kepungkur. Mudhun pesawat esuk (telung jam lan 20 menit) lan sampeyan bakal nyedhot kopi es lan mlaku-mlaku Stearns Wharf sadurunge umume kanca-kanca Dallas malah wis antri kanggo brunch.

Panggonan kanggo nginep: Hotel Californian

hotel jerome aspen Hotel Jerome, Auberge Resorts Koleksi

Aspen, Colorado

Apa fly menyang Denver lan dalan trip nalika sampeyan bisa ndharat langsung ing Aspen ing cepet rong jam lan 15-menit pesawat? Pènget: Iku ing sisih pricy, nanging nimbang dhuwit uga ngginakaken kanggo nggedhekake akhir minggu telung dina. (Plus, ora perlu nyewa mobil.)

Panggonan kanggo nginep: Hotel Jerome, Auberge Resort Koleksi

alberta canada post hotel lan spa gunung kursi kali Post Hotel & Spa

Alberta, Kanada

Akeh wong sing kaget nalika ngerti Kanada Rockies sing ayu mung telung jam lan 50 menit penerbangan amarga lor. Apa sampeyan kasengsem ing ngunjungi kutha resort nengsemake Banff utawa gisik megah Lake Louise, iku kabeh diwiwiti karo pesawat nonstop iki menyang Calgary.

Panggonan kanggo nginep: Post Hotel & Spa



RELATED: Resor paling apik ing Texas Ana ing Tengah Ora Ana