25 Game Pesta Paling Apik kanggo Wong Dewasa kanggo Nganyarke Gathering Sosial Sabanjure

obat kanggo bekas ing pasuryan





game pesta paling apik 1 Amazon

1. Game Obrolan Hygge

Yen sampeyan durung ngerti, Hygge minangka konsep Denmark sing ningkatake rasa seneng ing kahanan apa wae. lumayan nerjemahake menyang basa Inggris, nanging umume wong seneng mikir babagan kepenak (mikirake: nggulung buku ing jejere geni sing anget lan ngrasakake rasa nyaman ing omah). Dadi yen sampeyan lagi planning ing mbuwang pesta nedha bengi intim dening lilin, game iki kudu-kudu. Iku dimaksudaké kanggo nggawa sampeyan nyedhaki wong-wong sing lagi karo karo kalebu 330 pitakonan-provoking pikiran sing bakal mesthekake ana tau lull obrolan ing meja. Siapke anggur abang lan sweter mulyo amarga kita temtunipun break siji iki nalika suhu wiwit mudhun.

$ 20 ing Amazon



game pesta paling apik 2 Amazon

2. Sing's Apa Dheweke Said - The Twisted Party Game

Yen sampeyan wis tau diputer Cards Against Humanity (utawa yen sampeyan ora duwe, ndeleng nomer lima ing dhaftar iki), sampeyan ora bakal duwe alangan kanggo njaluk menyang ayunan iki. Game nderek aturan padha; kanggo saben babak, siji pemain bakal takon isi-in-the-blank pitakonan, lan pemain liyane njawab karo salah siji saka kertu lucu sing. Nanging, iki luwih reged tinimbang Cards Against Humanity , lan kebak innuendos bengkong sing bakal duwe saben wong ing weteng meja ngguyu. Cukup priksa manawa adoh saka dodo dolanan bocah-bocah.

$ 25 ing Amazon

game pesta paling apik 3 Amazon

3. We are Not Really Strangers Card Game

Sampurna kanggo introvert sosial, game kertu iki nduweni tujuan kanggo nambah sambungan lan nggawe wektu sing migunani, sacara organik. Iki ditrapake kanggo 2-6 pemain lan kalebu 150 kertu pitakonan, kertu pungkasan, 2 kertu sing luwih jero lan 2 potlot. Ana telung tingkat sing ditindakake para pemain, diwiwiti kanthi 'persepsi' banjur pindhah menyang 'sambungan' lan ditutup kanthi 'refleksi.' Iku cara sing apik kanggo nyelehake driji sikil menyang ngrembug topik sing luwih jero-tanpa entuk abot banget langsung saka bat.

$ 25 ing Amazon



game pesta paling apik 4 Amazon

4. Sapa Sing Bisa Nindakake… Game Pesta

Minangka judhul tabet, game iki kanggo para pelaku partai. Tinimbang mung nggawe wong ngomong, game kasebut duwe luwih saka 250 kertu aksi kanggo ndeleng sapa sing bisa ... ethok-ethok numpak bantheng mekanik , njupuk selfie paling awon utawa rap gaya bebas . Na, aturan sing prasaja: siji pemain njupuk kertu, maca banter, lan padha dadi hakim. Saben uwong nindakake apa sing dikandhakake kertu kasebut lan sakwise, hakim mutusake sapa sing nindakake sing paling apik lan wong kasebut menang ing babak kasebut. Saben uwong seneng nonton kanca-kancane nggawe wong bodho, lan panjaluk saka goofy lan lucu nganti super kreatif.

$ 17 ing Amazon

Cards Against kamanungsan Game Party Best Amazon

5. Cards Against Humanity

Game kertu raunchy iki bakal nggawe sampeyan muter ing lantai karo ngguyu minangka peserta nyoba kanggo outdo saben liyane karo inappropriateness. Saben babak, siji pemain takon isi-in-the-blank pitakonan saka kertu ireng (mikir: Apa sing nggawe kikuk ing sauna? utawa Apa Batman guilty kesenengan?) Banjur pemain liyane njawab karo kertu putih paling lucu. Pamuter banjur dadi hakim lan milih jawaban sing paling disenengi. Dijuluki game pesta kanggo wong sing nggegirisi, game kultus iki dijamin bakal nggawe ngguyu. (Cathetan: Iki mesthine mung kanggo pamirsa sing diwasa - lan kanthi diwasa, kita ora ateges Bibi Mildred sampeyan.)

$ 25 ing Amazon

Aja Aku tau Game Party paling apik Amazon

6. Durung tau

Sampeyan mbokmenawa ngelingi main game iki ing kamar turu remaja. Saiki sampeyan bisa nerusake hilarity (lan isin) nganti diwasa. Kancamu sapa sing wis nginep ing kunjara sewengi? Utawa duka dibuwang ngombe ing pasuryan wong? Temokake perkara sing durung nate dingerteni babagan kanca-kanca ing game iki ing ngendi sampeyan nggunakake kertu kanggo nemokake rahasia paling jero lan paling peteng saka kru. Nongkrong karo kanca-kanca ibu? Goyangake barang kanthi paket parenting.

$ 25 ing Amazon



Apa Sampeyan Meme Best Party Game Amazon

7. Apa Sampeyan Meme?

Apa sampeyan wong sing tansah banjir chatting grup karo meme? Apa ngimpi sampeyan bakal dadi viral? (Hei, ora ana paukuman.) Iki game kanggo sampeyan. Ing game kertu budaya pop iki, ide kanggo saingan karo kanca lan kulawarga babagan sapa sing bisa nggawe meme sing paling lucu. Mangkene cara kerjane: Siji wong nyelehake kertu foto ing easel lan pemain liyane nggunakake kertu caption (biasane ora sopan) kanggo ngrampungake meme kasebut. Wong sing duwe meme paling lucu menang ing babak kasebut.

$ 30 ing Amazon

Game Voting Game Partai Paling Apik Amazon

8. Voting Game

Carane apik sampeyan tenan ngerti kanca-kanca? Ing pilihan risqué iki, pemain dijaluk milih calon sing paling mungkin kanggo sawetara skenario lucu. Contone: Sapa sing bakal njaluk bantuan yen sampeyan kudu ninggalake negara? Sapa sing bisa menang pertunjukan drag? Sing snoops liwat telpon pinunjul ing rutin? Coba iki test game party pokok saka Persahabatan.

$ 25 ing Amazon

Nonton Ya Mouth Best Party Game Amazon

9. Nonton Cangkem Ya’

Mungkin sampeyan wis nonton selebriti main game iki Pameran Ellen DeGeneres. Utawa sampeyan ndeleng foto-foto aneh kasebut ing media sosial karo wong sing nganggo cangkem raksasa lan nyoba ora ngguyu? Ngenalke sing lucu Watch Ya' Mouth game party sing malah luwih nglipur karo paket expansion diwasa NSFW . Kanggo muter, siji wong nganggo retractor pipi sing cetha lan banjur nyoba ngucapake tembung-tembung nakal sing kudu ditebak dening kanca-kancane. Iku prasaja nanging sidesplittingly lucu. (Lan aja padha sumelang, mouthguards rampung dishwasher-friendly.)

$ 16 ing Amazon

Telestrations After Dark game party paling apik Amazon

10. Telestrasi Sawise Peteng

Mbayangno game saka Telpon nanging tinimbang whispering (lan missconstruing) phrases beda, pemain tarik wong tinimbang. Bingung? Kita bakal nerangake. Saben pemain duwe buku sketsa lan tembung rahasia sing kudu digambar. Sawise nindakake doodle sing paling apik, dheweke ngirim buku sketsa kanggo njupuk tebakan gambar wong sabanjure. Iki terus nganti gambar wis dadi bunder lengkap lan sampeyan bisa ndeleng kepiye kedadeyan sing salah lan aneh. Game iki apik banget yen sampeyan wis nedha bengi nunggu ing open amarga saben babak mung njupuk 15 menit. Kanggo versi sawise-peteng iki, nyana humor diwasa, supaya ora sengaja muter karo sepupu enom.

$ 30 ing Amazon

QuickWits game party paling Amazon

11. Cepet

We tresna game kertu, nanging kadhangkala padha bisa hard kanggo muter karo grup amarga ana mung akeh banget aturan kanggo nglacak. Ketik game sing gampang dimangerteni lan cepet iki sing kudu ditindakake kabeh pemain yaiku bengok-bengok bab sing pertama sing dipikirake ing saben kategori. Mangkene cara kerjane: Telu utawa luwih pemain gantian nggambar kertu lan mbalikke. Nalika loro kertu cocog, pemain kudu nguwuh-uwuh conto wong utawa soko ing kategori tartamtu (kaya puisi karo booze). Ora diidini mbaleni.

$ 15 ing Amazon

Exploding Kittens game party paling apik Amazon

12. Kucing mbledhos

Edisi kulawarga-loropaken saka game iki minangka proyek paling-didhukung ing sajarah Kickstarter, nanging versi iki mesthi ora cocok kanggo muter karo mbah Panjenengan. Iku Sejatine njupuk strategis ing roulette Rusian ngendi goal iku kanggo supaya tarik kertu Exploding Kitten, mangkono mungkasi game. Dadi, kepiye sampeyan nindakake, sampeyan takon? Kanthi nggunakake Defuse Cards (kayata laser pointer lan kitten yoga) kanggo ngganggu kucing utawa kertu game-shifting liyane (kaya skipping giliran).

$ 30 ing Amazon

Midnight Taboo game pesta paling apik Amazon

13. Tabu tengah wengi

Sampeyan mbokmenawa menowo karo game tradisional saka Tabu ngendi pemain tarik kertu lan kudu njlèntrèhaké apa sing ditulis ing wong-wong mau tanpa nggunakake deskriptor umum. Ing versi pungkasan-wengi iki, pemain nggunakake basa-in-pipi guess tembung karo asil malah raunchier. Contone, nyoba kanggo njlèntrèhaké awak dijupuk tanpa nggunakake tembung booze, padharan, dilat, kulit utawa nyedhot. Ora gampang, ta?

$ 45 ing Amazon

carane nggunakake lenga kalonji kanggo wutah rambute
Game pesta paling apik wong ala Amazon

14. Wong ala

Mirip karo Game Voting , kegiatan party iki bakal mbukak apa kanca-kanca bener mikir babagan sampeyan. Pemain giliran maca kertu pitakonan kanthi banter lan banjur milih sapa sing cocog karo deskriptor kasebut. Kanthi kertu pitakonan kaya, Sapa sing dibayar banget kanggo apa sing ditindakake?' lan Paling kamungkinan kanggo dadi bagal tamba ing sawetara titik ing gesang? iki game kanggo kanca cedhak, mung.

$ 40 ing Amazon

game party diwasa jenga Amazon

15. Jenga Buta - Family Edition Skill Game

Duwe kanca liwat kanggo BBQ ruangan? Terusake pesta kasebut nalika burger masak nganggo game gaya Jenga raksasa iki. Saben blok kira-kira ukuran lengen sampeyan, tegese kabeh tumpukan bisa tekan dhuwure luwih saka limang kaki. Kaya versi mini, ide kasebut yaiku tumpukan blok ing baris telu, gantian lapisan kanthi horisontal lan vertikal. Saben pemain kudu mbusak pemblokiran saka tumpukan lan sijine ing ndhuwur, tanpa nyebabake kabeh kanggo topple liwat.

$ 118 ing Amazon

Hot Seat game party paling apik Amazon

16. Kursi Panas

Tau pengin dadi ing acara game TV? Nah, iki sing paling apik sabanjure. Temokake kanca-kanca sing paling ngerti sampeyan ing game sing nyenengake iki. Kanggo muter, siji wong lungguh ing kursi panas saben babak lan kudu mangsuli pitakon babagan awake dhewe (kayata Apa sing bakal dikandhakake nisanku? utawa Apa daya kanggo nggawe kula enggal mesum? ). Pemain liyane uga kudu mangsuli pitakonan sing padha kaya wong ing kursi panas, lan banjur nyoba kanggo guess respon bener. Wigati: Game iki ora dianjurake kanggo wong-wong sing duwe soko kanggo ndhelikake.

$ 25 ing Amazon

Game pesta paling apik Unicorns sing ora stabil Amazon

17. Unicorn ora stabil

Dijenengi minangka game kertu strategis sing bakal ngrusak kekancan sampeyan ... nanging kanthi cara sing apik, iki dianjurake kanggo umur 14 lan munggah lan bisa nampung nganti wolung pemain. Wong pisanan sing mbangun tentara pitung unicorn menang nanging sampeyan bisa uga kudu ngiyanati kanca lan kulawarga supaya bisa mlebu. Pengin njupuk munggah kedudukan? Priksa metu t dheweke NSFW expansion Pack .

$ 13 ing Amazon

Codenames game partai paling apik Amazon

18. Jeneng kode

Loro spymaster saingan ngerti identitas rahasia saka 25 agen, nanging kanca-kancane ngerti agen kasebut mung kanthi jeneng kode. Nggunakake pitunjuk siji-tembung, spymasters kudu nyoba supaya kanca-kancane bisa ngira kabeh tembung ing tabel sing cocog karo warna ing kothak cilik sing mung bisa dideleng. Nggawe kanthi bener, lan tim sampeyan bisa mbukak kunci sawetara tembung sing gegandhengan bebarengan. Yen ora, tim sampeyan bisa ngira-ngira apa wae kanggo tim liyane-utawa luwih elek, guess pembunuh, saéngga mungkasi babak kasebut.

$ 15 ing Amazon

Draw Apa game party paling apik Amazon

19. Nggambar opo?!

Pictionary ketemu Cards Against Humanity ing game iki sing ora mung reged-iku downright debaucherous. Peserta milih saka 375 frase lan tembung nakal sing beda kanggo digambar ing papan tulis utawa tumindak yen sampeyan milih. Yen kanca-kanca sampeyan bisa ngira apa tembung kasebut, banjur maju ing kothak warna sing cocog. Nanging Mungkin ora muter siji iki ing pesta nedha bengi karo boss.

$ 35 ing Amazon

Ing game pesta paling apik ing Tas Amazon

20. Ana ing Tas

Sampeyan kudu mikir cepet yen sampeyan pengin menang game iki sing dipérang dadi telung babak. First, pemain milih kertu lan njlèntrèhaké isine-tanpa ngucapake tembung ing kertu. Ing babak kapindho, pamuter kudu nggunakake mung siji tembung kanggo njlèntrèhaké apa ing kertu. Lan kanggo babak pungkasan, pemain fisik tumindak metu apa ing kertu. nantang? ya wis. Super nyenengake? Sampeyan nang.

$ 28 ing Amazon

game party diwasa drawing tanpa kamulyan Amazon

21. Nggambar Tanpa Martabat

Iki kedadeyan nalika sampeyan ngowahi Pictionary dadi game mung kanggo wong diwasa. Pick kertu lan duwe kanca guess sawetara banget Tembung lan frasa NSFW adhedhasar karya seni sampeyan. Tim sing bisa ngerteni karya agung sampeyan sadurunge wektu entek entuk titik.

$ 25 ing Amazon

game partai diwasa ora entuk Amazon

22. Don't Entuk!

Nelpon kabeh pranksters. Game partai iki nguji katrampilan licik sampeyan kanthi menehi enem tugas sing kudu dirampungake tanpa pemain liyane ngerti yen dheweke dadi bagian saka game kasebut. Kanggo menang game, rampung telu saka enem kadhaptar ing kertu tanpa kejiret. Sisih paling apik? Sampeyan bisa nyoba iki tantangan cilik (kaya njupuk pemain liyane kanggo dhuwur limang kaping pindho ing siji dina utawa njaluk pemain maca metu ukara saka buku) malah sawise partai wis rampung. Iku salah siji saka game sing bisa terus ing salawas-lawase.

$ 16 ing Amazon

game party diwasa hedbanz Amazon

23. Hedbanz

Kita njupuk Charades menyang tingkat sabanjure. Siji wong sijine kertu ing sirahe (karo bando snazzy mesthi) minangka tim nyoba kanggo njlèntrèhaké pitunjuk ing ngisor 90 detik. Saka budaya pop nganti profesi, pilih antarane pitung kategori kanggo nyoba kawruh. Apa sampeyan bisa njlèntrèhaké influencer, koma panganan utawa olahraga sadurunge wektu entek?

$ 14 ing Amazon

game party diwasa ngalahake sing Amazon

24. Ngalahake Sing!

Set kothak iki nduweni 160 (ya, 160) tantangan sing beda kanggo dicoba minangka pemain solo, duo utawa tim. Saka ngimbangi item ing sirah kanggo mbuwang pesawat kertas, ana game metu ana kanggo everyone kanggo seneng. Nerangake kabeh potongan sing sampeyan butuhake (token alias, cangkir, bal, dadu, sumpit, memo pad, ukuran tape lan timer) lan kertu tugas kanggo nyoba saben katrampilan ing buku kasebut.

$ 25 ing Amazon

game party diwasa scrawl Amazon

25. Tulisan

Yen Pictionary lan Telephone wis bayi, iku bakal dadi game drawing iki. Pilih ing antarane 240 frase (kayata 'ilang ing Ikea' utawa 'Foto kulawarga kikuk') lan miwiti nggawe sketsa doodle sampeyan. Yen wis rampung, wenehake menyang wong sabanjure kanggo ngerteni lan tulisake jawaban ing papan. Wong katelu kudu nggawe sketsa jawaban lan siklus kasebut diterusake nganti tekan wong pisanan maneh. Tujuane yaiku supaya gambar pisanan lan pungkasan padha (nanging jujur ​​​​bagean sing nyenengake yaiku ndeleng gambar pungkasan rampung saka asline).

$ 30 ing Amazon

RELATED: 8 Game Happy Hour Virtual kanggo Dimainake (Amarga Sing Ditindakake Saiki)