15 Balsem Bibir Paling Apik kanthi SPF kanggo Hydrate lan Nglindhungi Pout

lan carane, nanging care sing ngluwihi kanggo lambé? Yen ora, aja rumangsa ala. 'Lambe asring diabaikan nalika nerangake perlindungan srengenge,' ujare Kathleen S. Viscusi, MD, pendiri lan mitra ing Spesialis Dermatologi lan Bedah Atlanta Utara . 'Nalika akeh wong sing rutin nggunakake lipstik lan lip balm, upaya sing apik kanggo hidrasi lan nambah lambe bisa uga menehi rasa aman sing salah, amarga akeh produk kasebut biasane ora duwe perlindungan srengenge sing sejati,' dheweke nambah.

kene kok iku penting kanggo nglindhungi pout saka sinar UV: 'Iku kasunyatan sethitik dikenal sing lambé luwih rentan kanggo kanker kulit saka wilayah liyane awak. Lambe ngisor mbutuhake perhatian sing luwih khusus amarga tambah akeh cahya srengenge saka nduwur sirah. Nyatane, kanker kulit ing wilayah iki dianggep beresiko dhuwur lan bisa dadi agresif banget nalika ditemokake,' ujare Viscusi.

Kepiye carane milih lip balm sing paling apik kanthi SPF?

    Goleki jangkoan UVA/UVB spektrum sing amba. 'Nalika nerangake apa wae SPF, aku mesthi nyaranake jangkoan UVA/UVB spektrum sing amba, amarga kombinasi iki menehi perlindungan sing paling lengkap,' ujare Viscusi. Priksa maneh label kanggo tembung kunci kasebut. Pilih SPF sing luwih dhuwur yen bisa. 'Aku tansah menehi saran marang pasien supaya nyoba lan tetep nganggo produk kanthi SPF 30 lan luwih dhuwur,' ujare Viscusci. Ngerti sensitivitas sampeyan.'Yen sampeyan duwe kulit sensitif, aku bakal ngindhari produk sing ngemot bahan kimia utawa aditif sing ora perlu, sing umum ing pirang-pirang produk lambe, utawa bahan sing bisa nyebabake menthol, kapur barus, lan ya, kadhangkala beeswax,' dheweke nambah. Yen ragu, golek rumus mineral.'Aku pribadi nggunakake tabir surya lambe adhedhasar mineral sing kalebu bahan kayata seng oksida lan titanium dioksida. Iki ora mung hypoallergenic nanging uga ramah lingkungan lan terumbu karang, amarga padha ora ngandhut oxybenzone utawa octinoxate,' nerangake Viscusi.

'Lan yen sampeyan lagi nggoleki cara kanggo nglindhungi kulit lan lambe, sampeyan wis ana ing ngarep kurva! Ana akeh pilihan sing apik, saka balm lambe warna nganti pilihan super hydrating, 'dheweke njamin. Ing cathetan kasebut, ana 15 lip balm kanthi SPF kanggo nglindhungi lan nghidrasi cemlorot sampeyan ing saindhenging taun.



RELATED: 15 Tabir Surya Mineral Paling Apik, Saka Serum Sutra nganti Pilihan sing Aman kanggo Jerawat



dhaftar film Inggris romantis panas

15 Lip Balm paling apik kanthi SPF

lip balm paling apik karo spf 1 Ulta

1. Aquaphor Lip Repair + Protect Broad Spectrum SPF 30

Paling apik kanggo lambe garing

Ya, Aquaphor duwe lip balm SPF dhewe sing njanjeni nyemprotake pout kanthi hidrasi lan nglindhungi saka sinar UVA lan UVB. Ganti bak biasa kanggo macem-macem iki-mung prabédan sampeyan bakal sok dong mirsani ing kesehatan lambé.



Tuku Iku ()

lip balm paling apik karo spf 2 Sephora

2. SUPERGOOP! PLAY Lip Balm SPF 30 karo Acai

Penggemar Favorit

Supergoop! Mung reformulated kabeh produk dadi karang aman, kalebu lip balm acai iki. Isine bahan sing apik kanggo kulit kaya madu, mentega shea lan lenga wiji kembang kanggo nurture nalika nyingkirake sinar sing mbebayani.

Tuku Iku ()



lip balm paling apik karo spf 3 Sephora

3. JACK BLACK Intense Therapy Lip Balm SPF 25

Paling Refreshing

Balsem lambe iki bisa uga rasa seger, nanging sejatine ana akeh antioksidan liyane ing bahan kasebut. Grapefruit lan jahe ditambahake kanggo nyegerake lan nyenengake, dene mentega shea lan lenga alpukat nggawa sifat pelunak lan kondisioner. Sampeyan pengin nyimpen siji ing saben tas.

Tuku Iku ()

lip balm paling apik karo spf 4 Sephora

COOLA Liplux SPF 30

Bahan sing paling resik

Kita seneng karo produk SPF Coola, mula kita ngerti lip balm sing nutrisi iki bakal dadi favorit. Malah entuk segel Clean at Sephora sing dikarepake, supaya sampeyan bisa mesthekake yen bahan kasebut ora beracun.

Tuku Iku ()

lip balm paling apik karo spf 5 Sephora

5. Kiehl's Butterstick Lip Treatment SPF 30

Tint paling apik

Yen sampeyan pengin diwenehi warna tanpa nganggo lipstik super pigmented, perawatan lambe Kiehl iki cocog karo tagihan. Nerangake ing limang warna jambon jus lan siji rumus tipis kanggo flush sing katon alami kanthi jaminan perlindungan srengenge.

Tuku Iku ()

gambar gaya potong rambut ngarep
lip balm paling apik karo spf 6 Amazon

6. Vanicream Lip Protectant Tabir Surya SPF 30

Pilih Dermatologist

Krim Pelembab Vanicream wis liwat 6.000 review positif ing Amazon, supaya kita duwe pangarep-arep dhuwur kanggo lip balm sawijining. Lan cah lanang, apa ngirim. Kaya moisturizer, dianjurake dening dermatologist lan bebas saka iritasi, dadi aman kanggo sing duwe kulit sensitif.

$ 5 ing Amazon

lip balm paling apik karo spf 7 Sephora

7. Fresh Sugar Lip Balm Tabir Surya SPF 15

Kultus Klasik

Lip balm buttery iki kasedhiya ing macem-macem warna musim panas sing cerah, nanging kita sebagean karo warna rosé, sing dadi favorit Meghan Markle.

Tuku Iku ()

keuntungan kesehatan saka wiji semangka
lip balm paling apik karo spf 8 Dermstore

8. Colorescience Sunforgettable Total Protection Color Balm SPF 50

Nilai paling dhuwur saham SPF

Pilihan tinted liyane kanggo ditambahake menyang dhaptar, balm Colorescience duwe SPF 50 sing durung ana sadurunge kanggo lambe, yaiku tingkat perlindungan paling dhuwur sing wis katon ing produk lambe.

Tuku Iku ()

lip balm paling apik karo spf 9 Amazon

9. Neutrogena Revitalizing and Moisturizing Tinted Lip Balm karo Sun Protective Broad Spectrum SPF 20 Sunscreen

Paling Hydrating

Kita kabeh kanggo gratification cepet saka dilindhungi, pout katon balmy, nanging kita uga mikir bab keuntungan long-term. Yen sampeyan nggoleki produk sing tumindak kaya perawatan kulit kanggo lambe, balm restoratif iki. Ngaku bisa nambah tekstur lambe sawise mung seminggu panggunaan.

$ 7 ing Amazon

lip balm paling apik karo spf 10 Ulta

10. W3ll wong Nudist Lip Butter SPF 15

Tekstur paling apik

Mung nggunakake tabir surya mineral? Mentega lambe SPF sing nourishing iki digawe karo seng non-micronized (ditambah bahan kahanan kaya minyak wiji jojoba lan aloe) kanggo njaga kulit alus, bebas serpihan lan dilindhungi.

Tuku Iku ()

lip balm paling apik karo spf 11 Amazon

11. ChapStick Lip Moisturizer lan Pelindung Kulit SPF 15 (3 Paket)

Anggaran paling apik

Bisa uga ana salah sawijining ChapSticks klasik sing muter ing saben dompet lan ing saben lantai mobil-lan kanthi alesan sing apik. Iku hydrating, trep lan ngemas ing SPF.

$ 3 ing Amazon

lip balm paling apik karo spf 12 Amazon

12. Burt's Tawon 100% Alami Kabeh-Weather SPF15 Moisturizing Lip Balm

Nilai paling apik

Nalika kita sebagean menyang klapa lan woh pir roso, kabeh-cuaca SPF 15 versi ngidini kita kanggo pindhah babagan dina kita tanpa sumelang ing bab potensial lip diobong (adhuh). Kajaba iku, ngirim kabeh bahan nutrisi sing padha lan kasedhiya ing rong bungkus, mula iki diarani whammy kaping pindho.

$ 8 ing Amazon

lenga klapa lan godhong kari kanggo wutah rambut
lip balm karo spf Sun Bum Mineral Sunscreen Lip Balm SPF 30

13. Sun Bum Mineral Tabir Surya Lip Balm SPF 30

Karang-Aman Pick

Kanggo mineral, formula sing aman kanggo karang (tegese apik kanggo kulit lan segara kita), balm krim iki uga nduweni vitamin E, shea butter, minyak jojoba lan SP30 kanggo njaga pout sampeyan saka kekeringan lan srengenge.

Tuku ()

lip balm karo spf EleVen dening Venus Williams Perfect Form Lip Balm SPF 15

14. EleVen dening Venus Williams Perfect Form Lip Balm SPF 15

Best Newcomer

Pilihan mineral liyane sing kita seneng usap ing lambe yaiku balm sutra saka EleVen dening Venus Williams. Iki nggabungake SPF 15 karo mentega shea lan lilin woh bayberry kanggo nglembutake lambe sing pecah, nalika menehi perlindungan UVA / UVB.

Tuku ()

lip balm with spf Alba Botanica Moisturizing Sunscreen Lip Balm SPF 25

15. Alba Botanica Moisturizing Sunscreen Lip Balm SPF 25

Natural paling apik

Dikempalken karo lenga sayur-sayuran lan kacang-kacangan lan lilin tanduran, balm emolien iki ngleyang kanthi lancar lan leleh menyang lambe sing garing, dilapisi ing kombinasi tabir surya kimia lan mineral lan akeh kelembapan ing sawetara swipes. Tag rega ndadekake andalan ing tas pantai kita.

Tuku ()

RELATED: 15 Tabir Surya Semprotan Paling Apik, saka Pilihan Bebas Wewangian nganti Mist Setelan Dandanan

carane kanggo mungkasi wutah rambute ing dagu lan gulu